Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manitasının msnine girip erkekleri sorgulayan sevgili modeli

gecko

Öne çıkan mesajlar

"nutella yerim" said:

abi o zaman 4 senelik arkadasım demen mantıksız 4 sene icinde sadece msn de merhaba diyecek kadar samimi olmussan,sonucta bir de erkek arkadası tarafından bak olaya tamam dangalaklık olmus adam direk noluyo lan ben erkek arkadasıyım demesi ama hic tanımadıgı bi adam kızın arkadas cevresinden selam verince kim lan bu demistir adam

biraz daha açayım:) aynı dersanedeydik bi sene boyunca iyi geyik meyik oldu sonra ayrı şehirler üniversite falan derkene olduda bitti maşallah herkes kendi çevresine. öyle arada konusuyorduk da, "kim lan bu adam" diyen adam muhtemelen 3-5 günlük sevgilisidir kızın.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

neyse takma kız cıdden salakmıs oyle bı sevgılı bulduguna gore,adamın yaptıgı da okuzluk dırek oyle dedıyse,hatta sevgılısının msn ıne gırmesı dangalaklık en basta

Kızda çocukta gelip özür dilesinler bence senden bu laftan sonra =)
Sosyal ağlarda paylaş

isin komik yani bugun gordum face de bi resme etiketlemis kizi deftere herseyim canim yazmis alevli kalpli bole. altina da haykirdiklarimi duyuyorsun dimi yazmis.

sonra caktim megerse bu adam eski sevgilisi degil. oha kiz usb cikti. X( birakiyorum bu isi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...