kaslierkek Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben bunu dunnoya surekli yapıyordum ama koruma amaclı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 headshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rouquine said: Sen şu kızın tekini 9 kere facebooktan ekleyip, 10.sunda NABER LAN yazıp zorla eklettiren değil misin? Az bile yapmış. http://i214.photobucket.com/albums/cc96/katrinasrevenge/BOOM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Yanlış topki mi lan bi okuyum tekrar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Sparkcaster said: rouquine said: Sen şu kızın tekini 9 kere facebooktan ekleyip, 10.sunda NABER LAN yazıp zorla eklettiren değil misin? Az bile yapmış. http://i214.photobucket.com/albums/cc96/katrinasrevenge/BOOM.jpg d20 20 geldi. x3lük silah. üzerinde de bull's strenght + rage vardı. hayvani bir damage koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Adam manitasının msn ine girer tabiki !!1 Alanını işaretliyor.Aslan ağaca işer misali.Ayağını denk al başkasının bölgesi diye güç gösterisi yapıyor.Bak bak kişisel alanlarını bile parselledim kızın msn ine bile giriyorum diyor.Mutlu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 aslan ağacamı işiyo. bence direk pençe atıyodur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne bıcım deyım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gecko normalde çikın davranıon ya gene çikın davranmışsın ki olm şöle bi ne diyosun lan anamız bacımız var bizim,gel bi çayımızı çorbamızı iç beklerdm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 geçen banada geldi bu lavuklardan biri, selam yazdım kıza, meğer sevgilisi msndeymiş, saçmalamasından anladım kızın kendisi olmadığını "sen kimsin?" dedim "ben sevgilisiyim lan sen kimsin!!!!!111" diye tepki aldıktan sonra "bende babasıyım koçum hemen ayrılacaksın o kızdann!!!!!! " deyince olay bitti. sonra kızlada arkadaşlığımız bitti. böyle karaktersiz kızlar hakediyor böyle odunları, onun adına cok sevindim böyle bi sevgili bulduguna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mix said: böyle karaktersiz kızlar hakediyor böyle odunları, onun adına cok sevindim böyle bi sevgili bulduguna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ahaha kerem süper yapmissin. bi de söle dense.. of of. - nasi yani ben de sevgilisiyim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Jahrein said: mix bro içine oturmuş resmen senin. git bi su iç 4 yıllık arkadaşımdı yani, ara ara görüşürdük de, böyle bi olay karşısında 2günlük sevgilisinin bu yaptığı sığırlığı savunduğu için hayal kırıklığına uğramıştım:) geçti nil o zaman gider kızı doğrardı kesin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sevgilinin yaptıgı sıgırlık olmus da sonucta erkek arkadası birazcık kıskanması dogaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 en azından msn e girip msg atana sen kimsin ben erkek arkıyım demek yanlıs,belki ilk tanıstırmada biraz yadırgar onun dısında normal bu gibi seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mix said: Jahrein said: mix bro içine oturmuş resmen senin. git bi su iç 4 yıllık arkadaşımdı yani, ara ara görüşürdük de, böyle bi olay karşısında 2günlük sevgilisinin bu yaptığı sığırlığı savunduğu için hayal kırıklığına uğramıştım:) geçti nil o zaman gider kızı doğrardı kesin ahaha keremcim bizim de mazimiz bu hususta pek parlak degil, bilmem hatirlar misin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 benim eski sevgilimin de dangalak arkadasları vardı boyle zırt pırt ararlar napıyosun ne ediyosun derler ben onlara sıcak olmama ragmen bana buz gibi davranırlardı,neden olurdu bu hic bi zaman cozemedim,hatta bi keresinde cocugu cekip oglum neden bana gıcıksın acık konus gibi bi sey demistim cocuk yok abi nerden cıktı muhabbeti cekmisti,onun dısında mix simdi 4 senelik arkıyım bi erkek arkadasına sattı beni deyince ulan dedim karsıdaki cocuklar simdi beni boyle mi goruyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hayır bu gibi durumlarda madem sen kızın yakın erkek arkadasısın ve ben sevgilisiyim oturalım adam gibi konusalım,gıcıksanda adam gibi gıcıgım de delikanlı gibi ona gore selamı sabahı keseyim gorunce yapmacık gulumsemek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 cok dolmusum lan ben post atıp duruyorum,konuscam daha durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 simdi noldu biz ayrıldık cigeri 5 para etmez adamlar yuzunden kac kere kavga ettik kac kere benim canım sıkkın oldu o sekil gezdim yasadım sınavlara girdim moral bozukluguyla,noldu soyle o arkadaslarının gıcıklıgına izin verdigin icin noldu ayrıldık simdi mal gibi kaldın de mi hosuna gitti mi diyesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 post kasma olum.. tekmsjda yazyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 parça parça geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 şiir gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 valla dediğim gibi 4 yıllık arkadaşımdı ama nadiren görüşürdük msnden ayda bir falan konusurduk hal hatır o kadar, samimiydik ama fazla bi muhabbet yoktu. hani kızın en ii arkadaşıymışım gibi bi durum yok:) nil. nilnilnilnilninlinlnil. hatırladım. hatırlatma :)haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abi o zaman 4 senelik arkadasım demen mantıksız 4 sene icinde sadece msn de merhaba diyecek kadar samimi olmussan,sonucta bir de erkek arkadası tarafından bak olaya tamam dangalaklık olmus adam direk noluyo lan ben erkek arkadasıyım demesi ama hic tanımadıgı bi adam kızın arkadas cevresinden selam verince kim lan bu demistir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar