Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ben mehmet e taptım t macten iyi oynadı ehe. ben wallace forması almaya karar werdim başka alan olursa dalarım.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bu arada Tim Duncan MVP oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Nukem postmu kastın len ehhe. Dallas haketmedi seriyi.3-0 dan 3-3 e taşıyon portland almalıydı bence. Dallas elenir bi sonaki tur.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 nukem bi zahmet patlarsan super olacak... sabah uyandim actim bilgisayari sirf sonuca bakmak icin gordum sonucu dans ettim falan... boylece celtics disinda butun tahminlerim tuttu :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sabah 6:10 skoru gördüm ve yıkıldım ah 3-0 dan 43 olamaz mıydı asıl delirdiğim şey şimdi nukem in msg lara baktım da 3.periyot sonu portland öndeymiş öf yaaaaa[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: HellHound, 05 May 2003 17:10 tarihinde demiş ki: ... boylece celtics disinda butun tahminlerim tuttu :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Ben Boston'ı bile dogru tahmin ettim. NBA yorumcusu olacam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar