di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Durum kazanma firsati su sorunun cevabinda; http://forum.paticik.com/read.php?6,4635127,4691971#msg-4691971 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 di said: Selam, Burada tartisiliyordu en son. O yuzden buraya yazmak istedim. Su triple monitor olayina ihtiyacim var acilen. Calisirkenki performansimi inanilmaz artiracak cunku. Uygun fiyatli monitor tavsiyesi istiyorum. Bir de nasil bagliyoruz 3 monitoru birden ? HD4870 kartim ile kullanabilecek miyim 3 monitoru de ? 2 ekran kartıyla 3 monitör yapabiliyosun eğer ekran kartının 3 çıkışı yoksa bir de şöyle iki durum varki; 1- Anakartın destek vericek özelliklerinde yazıyor. 2- ikinci bağladığın ekran kartı ati olacak(Senin durumun için) Bunların dışında birşey gerekmiyor diye biliyorum ama en önemlisi anakartının izin vermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Esas konuya yazsana abi buraya niye yaziyosun =) Garbage'da kaybolup gidicek bir ise yaramayacak onerin. Gormicez bile gozden kacirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ehah ne bileyim sen kaynamasın diye buraya açtın sandım. dur cpleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar