senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 nasıl ve nerden bulunur :) ya bu sene ders çalışmam lazım, geçen dönemde bi derste başıma geldi, konu ile ilgili soru çözcem ünitenin sonundaki sorulara bakıyorum hiçbi kitapta hiçbirinin çözümü yok, e nası bilcem ben doğru mu yaptım yanlış mı, veya yapamadığım soruyu nasıl öğrencem? siz nasıl buluyorsunuz o soruların cevaplarını da çalışıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 googledan buluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bulunmuyorki abi hepsi, hatta genelde bulunamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Cevap A şıkkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Solution kitabı varsa bulunur. Ama yoksa zor tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ha bu arada aklıma gelmişken hocalara verilen cinsleri oluyo bu kitapların. yanında cd falan veriyolar, onlarda çözümleri neyim oluyo diye biliyorum, tabi ama her alanda var mıdır bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ya o solution kitapları ne hikmetse bizim hiçbi hocada yok ama :) veya var ama vermek istmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 e book sitelerinden arattın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 adamların olayı o olduğu için vermezler tabi. o kitapları ellerinden al, dersten şartlı geçecek öğrenci moduna girerler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bütün soruları çözdür hocaya illallah ettir belki o zaman "Al Allah belanı versin git bundan çalış" diyerekten alırsın çözümlü kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede said: e book sitelerinden arattın mı var mı bildiğin e-book sitesi içinde ders kitaplarının solutionlarını içerebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 biztorrent.com var bi ordan bak. bi kaç tane daha var da genelde googledan pdf filterlayarak aratınca istediğim kitabı buluyodum çok absürd değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Beyt said: Bütün soruları çözdür hocaya illallah ettir belki o zaman "Al Allah belanı versin git bundan çalış" diyerekten alırsın çözümlü kitabı ahah o yüzsüzlük yokki işte bende, sınıfta soru sorunca bile sıkılan adamım nerde kaldı hocaya soru çözdürmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 dersin konusu ne? ben onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Kitaplarda cevaplar olmuyor genelde evet, asistanina felan sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 BabacumMostors said: dersin konusu ne? ben onu merak ettim genelde olasılık ve network için lazım soru çözümleri ya takıldığım 1-2 soru olsa asistana sorarım da, şimdi mesela olasılık kitabının arkasında 30soru var, e bunların 15ini rahat yapamam ben, 5inden de emin olmamadım desem, 20soru sorulmazki hocaya veya asistana. ebook olarak aratıyorum bakalım belki çıkar bişiler, bi tane site buldum bide aylık bi ücret karşılığında olasılık kitaplarının çözümleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gigapediadan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 network sorularınıu aslında donanımsitelerine sorsan cevapalrısında olasılıksoruları.. hani matematikdeki olasılıksoruları ise bilemeyeceğim yaş iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gigapedia'dan pek bişi bulamadım ya, cevap olarakta nette aratında bişiler çıktı bide cramster.com buldum, cuzi bir ücret karşılığında çözümlere ulaşabiliyorsunuz ama içeriği çok kısıtlı özellikle computer science için çok az kitabın çözümü var. probabilityten ne halt yiyecem bilemiyorum zaten, gitti okulun en kazık hocası denk geldi bana, adam notlarına bakıp bakıp ya şimdi anlatsam siz bunları anlatmazsınız diyip duruyor :) bayes'i anlatmadan bayesle ilgili soru soruyor, 2saatte pms'leri fln bitiriyor fln, işim yaş yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar