Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversite kitaplarındaki soruların çözümleri

senko

Öne çıkan mesajlar

nasıl ve nerden bulunur :)
ya bu sene ders çalışmam lazım, geçen dönemde bi derste başıma geldi, konu ile ilgili soru çözcem ünitenin sonundaki sorulara bakıyorum hiçbi kitapta hiçbirinin çözümü yok, e nası bilcem ben doğru mu yaptım yanlış mı, veya yapamadığım soruyu nasıl öğrencem?

siz nasıl buluyorsunuz o soruların cevaplarını da çalışıyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Beyt said:

Bütün soruları çözdür hocaya illallah ettir belki o zaman "Al Allah belanı versin git bundan çalış" diyerekten alırsın çözümlü kitabı

ahah o yüzsüzlük yokki işte bende, sınıfta soru sorunca bile sıkılan adamım nerde kaldı hocaya soru çözdürmek :)
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

dersin konusu ne? ben onu merak ettim

genelde olasılık ve network için lazım soru çözümleri

ya takıldığım 1-2 soru olsa asistana sorarım da, şimdi mesela olasılık kitabının arkasında 30soru var, e bunların 15ini rahat yapamam ben, 5inden de emin olmamadım desem, 20soru sorulmazki hocaya veya asistana.

ebook olarak aratıyorum bakalım belki çıkar bişiler, bi tane site buldum bide aylık bi ücret karşılığında olasılık kitaplarının çözümleri var.
Sosyal ağlarda paylaş

gigapedia'dan pek bişi bulamadım ya, cevap olarakta nette aratında bişiler çıktı bide cramster.com buldum, cuzi bir ücret karşılığında çözümlere ulaşabiliyorsunuz ama içeriği çok kısıtlı özellikle computer science için çok az kitabın çözümü var.

probabilityten ne halt yiyecem bilemiyorum zaten, gitti okulun en kazık hocası denk geldi bana, adam notlarına bakıp bakıp ya şimdi anlatsam siz bunları anlatmazsınız diyip duruyor :)

bayes'i anlatmadan bayesle ilgili soru soruyor, 2saatte pms'leri fln bitiriyor fln, işim yaş yani :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...