Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 7th legion'u xp ile çalıştırınca şöyle bir görüntü ortaya çıkıyor, nasıl çözebilirim? Bütün oyun böyle, sadece menü olsa tamam da, oyun da böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Resmi .jpg olarak kaydedersen insanlar daha rahat görür, sende daha rahat upload edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Link vereyim bari başka bir siteye (aynı resim). Bu [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 27 Temmuz 2004 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 vaaay 7th Legion oynayan kalmışmı hey gidi hey :) Xp'te oyun oynanmaz ben sana söyliyeyim. Bilgisayarın da mutlaka oyun oynamak için eski bir işletim sistemi daha tut. Yoksa adam gibi ne klasikleri oynayabilirsin ne abandonwareleri oynayabilirsin vs vs...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 directx sorunsalı gibi duruo, o diilse xpde çalıştırmıo demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 cozunurlugu düsürmeyi dene? eskiden oyunlarda yüksek cozunurluk secince böle olurdu görüntü. ama sen oyundan secemicene göre windowsun cözünürlügü düsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Denedim, 800x600 en az ve onda da öyle... Nostalji yapalım dedim olmadı :) Ayrıca dx en son versiyon, sürücüler de. [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 27 Temmuz 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar