dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ailemin bir tanıdığı ile kandil sebebiyle görüşürken eşinin omurilik kanal darlığından muzdarip olduğunu ve ameliyata girmesi gerektiğini öğrendik.. kendileri iyi bir doktor arıyorlar ve tabiri caizse hastane hastane gezip ikinci, üçüncü görüşleri alıyorlar.. sorum şudur, bu konu üstünde uzmanlaşmış bildiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? biraz bakındım, beyin cerrahi, nöroşirurji (doğru yazdım sanırım) gibi dallardan tutun ortopediden spinal cerrahide uzmanlaşmışlara kadar pek çok doktor buluverdim. açıkçası biraz aklım bulandı.. tanıdıklarımızı geri arayıp konuştuğumda ise fiyatlar arasındaki uçurum da bu bulanmayı pekiştirdi.. keza 20-100,000 arası bir skalada değişiyor fiyat aralığı.. tanıdığınız bildiğiniz doktorlar varsa, sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tanıdıgım yok da şu kozyatagı tarafındaki acıbadem hastanesinin beyin cerrahi-omurga hedeleri filan o tarz yerlerde uzmanlasak doktorları baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi altunizade'de academic ve fulya yakınlarındaki istanbul cerrahi hastanelerini en azından bir muayene olması için tekrardan tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hatta doktorum programına falan da çıkıyor istanbul cerrahi hastanesindeki bir doktor, annem de eklemsel bir probleminden ötürü muayene için gitmişti oraya. tabi mr falan ne çektirdiyse onlarla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 beyin cerrahi yapsın operasyonu„ benim babamda farklı bir problem yüzünden yatmıştı masaya omurganın üst kısımlarından bir yeri ameliyat yaptılar 5.5 saat sürdü, ciddiyeti olan ameliyatlar bunlar dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 said: hatta doktorum programına falan da çıkıyor istanbul cerrahi hastanesindeki bir doktor, annem de eklemsel bir probleminden ötürü muayene için gitmişti oraya. doktorun adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Dr.Hakan Tüfekçi abi Rauf da olabilir bir ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bilgiler için sağolun.. kendisine de iletiyorum topladığım bilgileri. başka bilgileri olan varsa, paylaşırlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar