Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüştü'ye müjde, Saviola İspanyol oldu!


Carmelo

Öne çıkan mesajlar

İspanya'nın FC Barcelona takımında oynayan Arjantinli Javier Saviola, İspanyol vatandaşlığına geçerken, kontratı gereği 1.3 milyon Euro daha fazla para almaya hak kazandı.

Amerika Kupası için şu anda Arjantin Milli Takımı ile Peru'da bulunan Saviola, turnuva bittikten sonra Barcelona'ya döndüğünde resmen İspanyol vatandaşı olacak. 3 yıl önce Barcelona'ya transfer olan Saviola'nın kontratında İspanyol vatandaşlığına geçmesi halinde 1.3 milyon Euro daha fazla kazanmasının öngörüldüğü öğrenildi.

Saviola'nın İspanyol vatandaşlığına geçmesiyle Barcelona'nın AB dışından bir yabancı oyuncu daha almayı düşündüğü belirtiliyor.

İspanya'da 3'ten fazla AB dışından yabancı oyuncu oynatamama kuralı bulunurken, Barcelona'da şu anda Ronaldinho, Marquez, Rüştü ve Sylvinho yabancı statüsünde bulunuyor. Bu arada satılık listesinde bulunan Hollandalı futbolcu Kluivert'in İngiltere'nin Newcastle takımıyla anlaşmak üzere olduğu kaydedildi.[signature][hline]Carmelo#15
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

umarım oynar[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynayamaz ...
valdez kendınden beklenenın cok ustunde bır sezon gecırdı ,hoca rustu yu sevmıyo sans vermek bıle ıstemıyo ...
bence bu seneyı de kulubede gecırır rustu ;
eger barcelona nın 1 oyunculuk yerı acılıyosa rustu yu oynatmak yerıne baska bır non-EU daha alırlar ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...