_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Beyler ben 1.10da paladin veya assain rehberi arıyorum aranızda ustalaşmış olan varsa iyi olur çünkü oyun 1.9dan bu yana öyle bi değişmişki yeniden başlamayı planlıyorum fkt karakteri nasıl yapıcam hiç bi fikrim yok yardım ederseniz çok ii olur wallah[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanicTurtle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Hmm.. Öncelikle şunu söyliyim 1.10 da oyun acayip zorlaştı hell de oynamak cok kasıor hele bide hardcore ayrı bir zor :/ Ben B.Net de oynuyorum diabloyu ve bir rehber yapabilirim paladin hakkında mesela şöyle bi paladin gayet kuvvetli oluor iyi itemlar bulursan tabiki.. L.Resis:20 Zeal:20 HolyShock:20 HolyShield:20 Salva..:5-10 statslardada dex ve vit kasicaksin Benim simdilik 1.10 da paladin hakkında deneyimlerim bunlar yani bu tarz yapıcagın bir paladin ise yarıyacaktır Ayrıca sorc hakkında da bişiler yaziyim belki bazı arkadaşların işine yarayabilir... Fire sorc tek başına çok ezik mesela (özellikle hell de) tamamiyle party le beraber iyi gidior yoksa fıs Sorc yapıcaksanız Light veya cold yapın veya cold-light sorc yapın.. Ayrıca 1.09 daki Barb lar genelde sword barb di (en güçlü olan sword oldugu için herkes sword u tercih ederdi) ama 1.10 her turlu barb in gücü nerdeyse eşit yani oyun daha dengelenmiş Diğer char lar içinde bu dediklerim geçerli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bu arada şimdi girmeye çalıştım 1.9 orjinal cd-keyle 1.10 battle nete giremiyom yaf :-(ndndir acep[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 dmn yanlış söylemişim yane ben 1.9u battle nette oynuyodum fkt şimdi 1.10da aynı açmaya çalışınca senin cd-key başka productta kullanılmış diyo ve giremiyorum[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 sana single ve multinin vazeçilmez paladin i ; fanaticism=20 zeal=20 sacrifice=20 holy shiled=20 vigor=1 charge=1 holy freeze=5 salvation=1-5 stats olarak 180 civarı strength 140 civarı dexterity gerisi vitality[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: baal-razor, 28 December 2003 19:25 tarihinde demiş ki: sana single ve multinin vazeçilmez paladin i ; fanaticism=20 zeal=20 sacrifice=20 holy shiled=20 vigor=1 charge=1 holy freeze=5 salvation=1-5 stats olarak 180 civarı strength 140 civarı dexterity gerisi vitality[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc üzgünüm ama hell de dayanabileceğini sanmıyorum :) tabii, taktiğin filan varsa söyle, biz de yararlanalım. ilk arkadaşımın söylediği build gayet güzel. o buildde, yaklaşık +1-6000 lightning damage vurursun. bunun dışında, lightning immune biri bulursan resist düşüren aurayı kullanırsın. assassin için dual claw derim. charge uplara hiç vermeden, ya venom ya da mind blast 20 le (venom tercihim). claw mastery + weapon block da 20 olsun. kick olarak lvl 6 da çıkan iki clawı da kullananı kullan. ayrıca burst of speede 5 filan ver. en sevdiğim build bu :) iyi oyunlar :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Len razor!!! sen burda da mı vardın? Diablo nerde sen orda...[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Aha B.net özledim yaaaa.Lancelot acaba seni tanıyormuyum? It's me the Legend Barbarian..Herkese hazırım lem Düel istereemmmmmmm[hline]___ForeveR SouL___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hmn razor, skilleri yanlış okumuşum pardon, yaptığın karakter gayet geçerli :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 1.10'u tavsiye etmem, igrenc otesi olmu$. desinlerki 1.10 battle.net'temi oynarsin 1.09 multip arkada$larinla mi secenegim 1.09 olur, 1.10'da her$eyin icine etmi$ler. sux! hele o barbarian'in WW'si... igrennnnc![hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bizzat 1.10 super bence hele yaratıklar zorlaştırılmışya en çok istediğim hele şu sinerji olayı ve lvl 1 deki skilleri kullandırmaya yönelik olay daada bi harika olmuş ayrıeden barbarianın ykn savaşlardaki hayvani üstünlüğüde ortadan kalkmış oldu... birde razor şey soracam zeal demişinya e charge paladin kötümü artık ? vigor ve mightı 20 leyip charhe ve fana ile full attack ama 0 defans bir pala kötümü olur sizcem ?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 yoo benim Zealot hastalığım war bana göre single ve multi party game ın kral paladin i zealot tur ( bana göre tabii ) yoksa full çek char+might+vigor+holy shield i yaparsın bi charger işte oda deli dmg koyyo ama bana göre ZealotPaladin rullz[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Harbi harbi pis koyar şu chargadin peki fohadin de baya güçlenmiş o nasıl sizcem[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanicTurtle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: baal-razor, 28 December 2003 19:25 tarihinde demiş ki: sana single ve multinin vazeçilmez paladin i ; fanaticism=20 zeal=20 sacrifice=20 holy shiled=20 vigor=1 charge=1 holy freeze=5 salvation=1-5 stats olarak 180 civarı strength 140 civarı dexterity gerisi vitality[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc bu yaptıgın paladin hell de dayanmaz vita cok az bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Bende zealot gidiyorum fkt şu zealda 5 hitsden daa yukarı çıkmıyor mu birde statanic vit sence kaç olmalı harbici 1.10 kasıyo ya Allan normalinde ben druielde hiç bu kdr ölmemiştim wallah[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ehhehe hell de daynamaz ha hahehheoniohaha ! öhm ciddi olmalıyım. life stolen diye bi olay var ve zealot paladinler life stolen üstüne kurar tüm stratejilerini. 1 zeal=5 attack --> %10 life stolen*5 attack = %50 life stolen yukarda verdiğim örnektede gördüğünüz gibi %5 life stolen i olan paladin bile rahat rahat hell de dayanabilir yeterkii resist leri ve absorb ları yerinde olsun[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Bu arada baal max 5 dimi daa artmıyo?zealı 20 lesende[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 http://www.battle.net/diablo2exp/skills/paladin-combat.shtml burdan da görebilceğiniz gibi zeal ın maxhit i 5 tir daha fazla artmaz. artam dmg ve att.rating dir[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ok saols bu arada battle-netede giremiyom ztn 1.09da girebiliyordum artık orig.cd keyi kbl etmiyo başka product için kullanıldı diyo offfki off ya :-([hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Beyler bişe sorucam size acaba diablo2 1.10 free serverları varmı varsa söyleyebileceniz mi?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ya işin aslı ben eskiden kopya oyun fkt orjinal cd-keyle battle net yapabiliyodumda herhal farkedilmiş cd-keyi başka product için kullanıyorlar diyor ondan sordum yane[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnDY1nG Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Diablo 2 genel portal için biraz daha bekleyin... Darkdoom - please wait..[signature][hline]Darkdoom-please wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 tavsiyem rehber okumadan yap, bir zevki kalmiyor.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shewky Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Walla Ben su anda Battle Netten oynuorm 1.9 da en ii karakter Amazondu ama bu sürümünde bence Barbar[signature][hline]May The Force Be With US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yok be barbarı ezik karakter yapmışlar zati içim yanıyor!!! yaw yatırmıyor yatıyor yaw.. ne olacak bu barbarın hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar