nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 cd'si elime geçti hadi bi 2-3 gün deniyim dedim. Şimdi hakkını yemiyim eğlendim de ama swg oynyacam. 3 günde biriktirdiğim ıvır zıvırları ilk isteyene vericem.[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Eşya diyorum alın diyorum Bİ TEPKİ VERİN LEEEEĞĞĞNNNN[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Tepki........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batistuta1907 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: nightstalker, 19 Temmuz 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Eşya diyorum alın diyorum Bİ TEPKİ VERİN LEEEEĞĞĞNNNN mütüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmare63 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 olabilir... [Bu mesaj nightmare63 tarafından 27 Temmuz 2004 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmare63 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 avbi ben alirim sen ver bana nette bulursun beni adim zynthar olmazsa ben de seni bulurum saol simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar