Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Arkadaşlar php öğrenebileceğim bir site söyleyebilirmisiniz türkçe olursa fena olmaz ama www.php.org.tr olmasın (: Bu arada php den anlayan arkadaşlara ben php olayını www.php.net den kurdum ama hala .php uzantılı dosyamı IE boş bir sayfaymış gibi açıyor?[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 http://www.sadebir.net/[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Çok teşekkür ederim Dynamick hala 2. soruma cevap bekliyorum (:[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hehe dur bakıyorum:P zaten mesajı atalı 5 dakka olmuş çok acele etme:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Dynamickten sonra , koymamışım (: cümlenin anlamını ne kadar değiştirmiş.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 (:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Sen de mi ters gülenlerdensin (: -aha-[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bazen ters bazen düz yazıyorum valla kafama göre:p bu arada o yazdıgım siteyi bi gez ordada sor forumlarda, baya bişi var[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Tekrar sağol.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Benim internet explorer tanımıyor phpyi ..!! Sorun bu işte.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! [Bu mesaj Deep-Night tarafından 07 Şubat 2003 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Çünkü PHP yi tanıyacak olan bir browser değil, php nin preproccessor'i. PHP 'yi kurduktan sonra IE nize 'PHP yi tanıtmak' istiyorsanız, yaninda bir de web sunucusu kurmalısınız.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 php.net deki programı kurdum o web sunucusu değil mi?[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Hayır o preprocessor kısmı :) Aslında bakarsan yeterli. Fakat console uygulamaları için yeterli, eğer sen PHP yi Browser üzerinden kullanmak istiyorsan, o zaman bir web sunucusu kurmalı ve bu web sunucusuna da PHP modülünü tanıtmalısın. [hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 07 Şubat 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Öhö öhöm nasıl oluyor ki o ? (: [niye kastırırlar anlamam yaz notapadde işte html gibi ooh kaydet .php diye olsun bitsin microsoft niye böyle bir destek koymamış ki?][hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Çünkü PHP GPL lisanslı bir yazılım.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Üf vazgeçtim phpden ya! asp öğrenecektim free host yok düzgün php ye daha başlayamıyoruz bile bilgisayar başında geçen saatlerimin boşa geçmesini istemiyorum C diyorum üniversitede ders yani böyle amatör amatör öğrenilir mi? Visual basic mi öğrensem ): ühü..![hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 C biliyosan php yi bir iki gunde ogrenirsin temel olarak. Bu arada ayri bir web server kurmak zorunda degilsin. Windows ile gelen PWS ye tanitabilirsin ama tercih sebebi degil bence. Apache kur daha iyi. PWS de calisabilmek icin .php olarak yarattigin sayfalari `wwwroot` dizininin altina atman lazim, PWS buraya bakar cunku. Sonra regedit programini calistir. START >> RUN>> regedit yaz enterla windows default olmali, sonra... HKEY_LOCAL_MACHINE kismina gir registry de, ardindan.. System>>CurrentControlSet>>Services>>W3SVC>>Parameters>>Script Map bolumine uzan.. ardindan... Yeni bir deger olustur[registry degeri] ve ismini .php yap.. sonra cift tikla ve PHP programinin adresini gir.. mesela diyelim G drive inda kurulu PHP: G:phpphp.exe %s %s Path degisikse PHP kurulumunun, dizinler filan yani ona gore gir iste. Sonra restart et sistemi PWS tanimaya baslamis olmali yanlis bisi yapmadiysan php dosyalarini... Ozeti bu .. Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 en iyiwsi xitami ufacı tefecik bi dolu marifeti var =) öyle cart urt vazgeçiceksen bırak zaten bu işleri baştan ...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Xitami de ki (: ya sürekli vaz geçmekten değil bi başlayamadım çalışmaya sinirlendim.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 PWS daha ne destegi vericekki yaw, taniticaksin sadece alete o kadar. Ama tabi yani, Apache filan daha performansli calisiyo, o yuzden tercih edilmeli. Birde bugli mugli bir php editoru var, ben bir ara indirmistim neydi adi? `phped` di galiba ama eski versiyonu gerekiyo, yenisinde adam parali yapmis. Programcisida turktu ve guzel yazilimdi [ zilyon bugi vardi yanniz free olaninin] . O da isine yarar yani bulabilirsen free surumunu, zira yanilmiyosam herif o surumu ortadan kaldirmisti, anca underground search ile bulabiliyordun. vs vs ... Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ee deep-night ben phpyle uraşırken nası ldeliriyorum senin haberin varmı? =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bu arada web deki neredeyse bütün türkçe php kaynakları, Hakkı Öcal'ın kitapcığından kopyalanıp yapıştırılmış... Bunun haricinde hiç ama hiçbir şeye rastlayamadım ben... Bilen var mı? Not: Hakkı Öcal'ın kitabı da çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Kendim gezip bakmadim onun icin biraz ters olucak ama kitabini almistim fena degildi, ordan biliyorum.. http://www.aspet.net Bir derginin asp ve php yazari olsa gerek, bu sekilde hatirliyorum.. bookmarklamisiz ama dolanmadim yani, bir bak istersen.. Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Hakkı Öcal2ın kitapları gerçekten de güzel tabi ama ben canlı bi kaynak buldum sömürmek için =) - daha dorusu 2-3 kaynak =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Berk sen o kaynakları sömür, iyice bitarafını çıkar php nin... yazın da ben seni sömürücem... ok? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar