Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lords Of The Realm III

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunu dün yükledim, grafikler filan fena değil ama oyun eskilerinin devamı niteliğinde değil. Herşeyi soylularla yapıyoruz.
Uniteleri kiralıyoruz, şehirlere koyacağımız soylular güçlendikçe yani daha iyileri geldikçe gelişiyoruz filan.

Çok ısınamadım, oynayan var mı?[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
ben emuleden buldum ama sinanpaşa da ve hublarda da mevcut :D

Açıkçası 1.si ve 2.sini oynadıktan sonra bu oyunun ötekilerle hiçbir bağlantısı kalmadığını görmek biraz hayalkırıklığı yaratıyor.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
LotR II 3. bilg i aldigimizda gelmisti (Brand New Pentium 166 MMX!) hastasi olmustum, bi kac sene once de oynardim cd ye takip, basindaki video su, uzun savaslar, savas muzikleri, kale kusatmalarinda askerlerinin basindan asagi bocalanan kizgin yaglar
hehe
super atmosferi vardi o oyunun, atmosferik tarrak metalden daha atmosferliydi :P[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Mesaj tarihi:
azmo sen istanbul içiysen LOTR II yi alayım senden ben güzelce, bu çok geyik geldi.

Nerdeyse hiçbirşey yapmıyorsun oyunda soylu atamaktan başka. Yani aptallara strateji desen belki ama aptal adamda bu soyluları karıştırır batırır oyunu :P[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
Hmm evet aklıma gelmişken; Antalya içinde ikamet edip elinde Lords of the Realm II bulunduğu halde bana ulaştırmayan bizden diildir =P
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Burada da söyleyeyim; Underdogsta var artık. Ben indirdim, hatta expansionını indirdim keyifle oynuyorum. 60-65 MB bişiimiş meğer senelerdir yana yakıla aradığım oyun ehe.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
...kaliteli adult forum olacaksın...
Mesaj tarihi:
bende vardı lotr2 deseydin verirdim :) ama sesleri yoktu :( en cok istediğim şey yoktu :( müzikleri cok güzeldi bu oyunun underdogs bilmemnede ses varmı nerf? indiriomda?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls
Mesaj tarihi:
Var ama ilginçtir videolar yok, izleyemiyorum yani. Çocuk bir açmaya çalışıyor ama hemen kapanıyor, neden ola ki?[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
...kaliteli adult forum olacaksın...
Mesaj tarihi:
avi lere bak 1 2 sn fln dır ondan bozuk süsü veriyordur normalde 300mb falandı kurulunca ? (benmi yanlış hatırlıyorum)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls
  • Yeni Oluştur...