mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Oyunu dün yükledim, grafikler filan fena değil ama oyun eskilerinin devamı niteliğinde değil. Herşeyi soylularla yapıyoruz. Uniteleri kiralıyoruz, şehirlere koyacağımız soylular güçlendikçe yani daha iyileri geldikçe gelişiyoruz filan. Çok ısınamadım, oynayan var mı?[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Yok ama hastasıydım bunun ikincisinin. Nereden bulruum, yaygın mı? Bakınayım bugün biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben emuleden buldum ama sinanpaşa da ve hublarda da mevcut :D Açıkçası 1.si ve 2.sini oynadıktan sonra bu oyunun ötekilerle hiçbir bağlantısı kalmadığını görmek biraz hayalkırıklığı yaratıyor.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Vasat bir oyun bence almaya değmez. hiç boşuna aramayın denildiği gibi 1 ve 2 ile alakası yok[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 LotR II 3. bilg i aldigimizda gelmisti (Brand New Pentium 166 MMX!) hastasi olmustum, bi kac sene once de oynardim cd ye takip, basindaki video su, uzun savaslar, savas muzikleri, kale kusatmalarinda askerlerinin basindan asagi bocalanan kizgin yaglar hehe super atmosferi vardi o oyunun, atmosferik tarrak metalden daha atmosferliydi :P[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 azmo sen istanbul içiysen LOTR II yi alayım senden ben güzelce, bu çok geyik geldi. Nerdeyse hiçbirşey yapmıyorsun oyunda soylu atamaktan başka. Yani aptallara strateji desen belki ama aptal adamda bu soyluları karıştırır batırır oyunu :P[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Hmm evet aklıma gelmişken; Antalya içinde ikamet edip elinde Lords of the Realm II bulunduğu halde bana ulaştırmayan bizden diildir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 istanbuldan lords of the realm 2 aranıyor, sahip olan tıklatsın[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Burada da söyleyeyim; Underdogsta var artık. Ben indirdim, hatta expansionını indirdim keyifle oynuyorum. 60-65 MB bişiimiş meğer senelerdir yana yakıla aradığım oyun ehe.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bende vardı lotr2 deseydin verirdim :) ama sesleri yoktu :( en cok istediğim şey yoktu :( müzikleri cok güzeldi bu oyunun underdogs bilmemnede ses varmı nerf? indiriomda?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Var ama ilginçtir videolar yok, izleyemiyorum yani. Çocuk bir açmaya çalışıyor ama hemen kapanıyor, neden ola ki?[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 avi lere bak 1 2 sn fln dır ondan bozuk süsü veriyordur normalde 300mb falandı kurulunca ? (benmi yanlış hatırlıyorum)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bende büyük diye hatırlıyorum[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar