Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Blica ne diyim ben sana beceriksiz bırak Feneri git 2. lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mülteci said: su futbolcularla avrupa macı oynuyoruz ya.bıktım selcuku,denızı,alı bılgını,onderı gormekten bu takımda.can vardı bır zamanlar,sımdıde bekır cıktı basımıza.lugano en onemlı macların hıcbırınde bulunmadı zaten... kaderimiz o abi.. bütün büyük maçlarda selçuk illa ki oynayacak. kaçarı yok. tüm sezon oynamasa bile avrupada kesin oynamalı. lanet olsun artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 daum da hala geride durun diyor di mi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kalbime iniyodu resmen. nasi kacirdin o adami bilica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 defans patladi allahtan ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fenerde defansta bir hata var son 1 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 şu topları ayaktan çok açıyo bizimkiler. kontrol sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ya yeter ya. allah belani versin daum ya. tamam adam yok falan ama bu kadar yatilmaz. adamlar yardira yardira geliyo, daha ne kadar sansimiz yagver gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 maçı gol yemeden bitirirsek mucize olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 guiza nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 akın akın geliyoalr. kontradan atabilrz aslnda cok bos geri ama güiza var abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Jadelith said: fenerde defansta bir hata var son 1 aydır 10 yildir duzeltmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 uche-högh bozulduğundan beri defansta sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kemalettini göndermicektiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bır yandan turu gecmektende korkmuyor degılım.lıverpool var abı. onların karsısına onder,bekır denız selcuk ılemı cıkacagız.ah ya yonetıme nasılda kızıyorum.nasıl transfer yapmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi yurek dayanmaz ya yatcam kalcam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 zenci almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Guiza çıktı Baroni girdi iyice gömüldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mülteci said: bır yandan turu gecmektende korkmuyor degılım.lıverpool var abı. onların karsısına onder,bekır denız selcuk ılemı cıkacagız.ah ya yonetıme nasılda kızıyorum.nasıl transfer yapmazsınız. selcuk anfield'de harikalar yaratir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ıyı oldu ıyı bu degısıklık. guızanın gol atacagı yoktu.adamada yazık.tek basına kalıyor.atamayıncada yuklenıyoruz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 guiza cikti cristian girdi. gulsemmi aglasammi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kalpten gidiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 lille fenere gol atamaz fener 2yi atar maç biter=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Daum dk 70 oyuncu değişikliği fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ABOOOOO NAPIYO LAN BU DAUUM YINE GUIZA CIKTI BARONI GIRDI simdmi ilerde baski yapamicaz tam bir salak abi bu beyin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar