Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dreamweaver cs4 - soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar dreamweaver cs4 ile daha önce yapılmış bir web sitesini editlemem gerekiyor,böyle bir iş aldım. Bazı öğeler silinecek, bazılarının yeri değişecek falan bu tarz işlemler. Ben yıllar önce dreamweaver kullanıyordum, şimdi cs4ü indirdim ve çok değişmiş. CSS yeni mi çıktı var mıydı bilemiyorum, herneyse; ben bu sayfayı dreamweaverda açtım fakat bu programda freehandde olduğu gibi öğeleri tutup yerlerini değiştiremiyorum arayüzden. Veya boyutlarını değiştiremiyorum. Nasıl yapacağım hiç bilemedim.

Bunun dışında bir de sitede menü var. Siteyi bilgisayarıma indirdim ama menü yok ortalıkta, menü gözükmüyor siteyi bilgisayarımda açtığımda. Menü butonlarını tek tek indirip dosya klasörünün içine koymayı denedim ama olmuyor. Menü buttonlarının uzantıları .part , mesela news.part gibi. Nedir bu?
Mesaj tarihi:
abi handcoding yapamıyorsan oyle kosesinden tutup tasıyım seklinde baya kotu olur yahu :/ yani kesin degerlerle tasarlayamazsın, goz kararı secimler olur vs vs.

ama sen bize editlemek istedigin sayfayı gosterir ve hangi sekle burumek istedigini soylersen yardımcı olabiliriz belki.
Mesaj tarihi:
Tmm çözdüm biraz ama sadece şunu öğrenmem gerekiyor, tableların yerlerini nasıl değiştiririm? Mesela bir tableı 2 santim aşağı almak istesem bunu nerden yapıcam?
Mesaj tarihi:
table'ı alttaki tag treesinden seçersin bir sol oka basarsın imleç table'ın hemen önüne gelir, entera basarsın boşluk bırakırsın 2 cm aşağı almış olursun dfgdf
Mesaj tarihi:
Çok teşekkürler.
Bir sorum daha olacak;
Bitane layout object açıp içine bir resim koydum. Resme link verince etrafını mavi çizgiyle kapladı ve ne yapsam bu çizgiyi kaldıramıyorum.
Mesaj tarihi:
Yess evet teşekkürler.

Kritik soruya geldik: Şimdi benim anasayfa, bir klasörle eşleştirilmiş durumda. Yani Anasayfa var, bir de klasör var. klasörün içinde scriptler resimler vs var. Benim bu klasörün ve anasayfanın isimlerini değiştirmem lazım fakat dosya isimlerini değiştirince bütün bağ kopuyor. resimler gözükmüyor, scriptler çalışmıyor. Nasıl yapılır bu?
  • Yeni Oluştur...