RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Arkadaşlar Az Önce Gidip WarCraft 3 Reign of Chaos Cd'si Aldım Oyunu Yükledim Herşeyi YaptıM Yükledikten Sonra CD Nin İçindeki Crack'ide Yaptım.Ama OyUnu Çalıştırmaya Çalıştığımda (Biraz Devrik Oldu ama)Şu Hatayı Verior .. Bana Crack Hatası Gibi Geldi Ama.; This application has encountered a critical error: FATAL ERROR! Program: C:Program FilesWarcraft IIIWar3.exe Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:01132E91 The instruction at '0x01132E91' referenced memory at '0x00000000'. The memory could not be 'read'. 2 Kere Sildim Yükledim Bilgisayara Reset Faln Attım Yine Aynı Hata War Yardımcı Olursanız Sevinirim ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? [Bu mesaj RaVena tarafından 26 Temmuz 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ben bu hata yuzunden oyunu birakmistim .. 1 hafta icinde 3 kere format atmis, sittin tane driver deneyip basaramamistim. 2 - 3 ay kadar sonra tekrar denediğimde sorunla karsilasmadim. ama artik cok gecti .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hevesimin İçine Ettin Yani :)[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 eheh dost aci soyler :P blizzard in sitesinde 9 farkli cozum yolu var, onlari deneyerek baslayabilirsin ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Crack Sorunu Değilmi Bu?[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 degil sorun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 crack sorunu değil ilk Dresquin de yaşadık bunu, vaktinde paticik olarak oyun çevirirken dres max 5 dakika oynayabiliyordu illet bişey.çözümü vardır blizzard ın sitesinde, yaygın baya.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Valla Deli Olcam 6 Kez SiliP Yükledim Oyunu Değişik Yerlere Kurdum Kaçkere Yine Aynı Sorun Deli Olucam Ya ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Pardon ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar