Magnum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 19' veya (pref)21' LCD monitor arıyorum, temiz olmalı, ölü piksel olmamalı, sorun vs yaşamamış, yaşatmayacak bir şey olmalı. (tabi son söylediğimin garantisi olmaz ama siz yine de bilirsiniz). Taksitle almayı düşünüyorum, bu yuzden gittigidiyor uzerinden hemen al olarak koyabilirsiniz (fiyata göre gg komisyonu ödenebilir) ha bi de garantisi olabilirse memnun olurum. Marka vs pek önemli değil ama görüntü kalitesi verdiği fps felan iyi olsun pls. ilgili kişiler yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Selam, http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=bd52775&categoryId=986 Su monitorden var. Ozellikleri yazdigi gibi ve herhangi bir arizasi yok. Alali 1 sene oldu ya da olmadi. Haliyle garantisinin devam ediyor olmasi lazim. Ikinci el fiyatlari nedir bakmadim. Almak istersen detayli konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 almak isterim, msn varsa konuşalım [email protected] - bi de yorumlara bakarken dvi olmadığını soyluyorlar, nedir bu ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 guncel. aciliyetinden bi tane almam lazim. zaman gecmiyorrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar