Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Şimdi pencereli mencereli bişeyler yapıyorum da kendi çapımda çözemediğim bir olay var. Örnekle anlatmaya çalışıcam. Bu şekilde 2 tane div'imiz olsun, ikiside display:none olsun. Pencere 1 Pencere 2 Şimdik bu linklere tıklandığında div'leri açtırması kolay ama sorun şu; Mesela eleman önce Pencere2 'yi açtı daha sonra Pencere1'yi açtı diyelim, en son açılan pencerenin en önde görünmesi için ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 z-index degeri daha buyuk olan daha ustte gorunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 saygılar =) teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 denemedim de, pencereler classında olsun hepsi, bir de ondegozuk classı için z-indexi yüksek tanımlarsın cssle $("#tıklanan").click(function() { $(".pencereler").removeClass('ondegozuk'); $(this).addClass('ondegozuk'); } ); gibisinden bişeyler olabilir gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 $('.window').css('z-index',0); $('#'+pagename).css('z-index',1); Şu şekil çözdüm işimi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar