yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 valla geçen sefer bi dolu insan takibe almıştı teklif vermişti şimdi kimse suratına bakmıyor ürünün 1günü kaldı halen 20 lirada, isteyen varsa takibe alıp yarın son saat bakıversin belki 20 küsüre kapatıverir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 son 10 dk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bu ürünün normalde fiyatı ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 en standardı 40 küsür felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 o ne lan pokemon gibi. Sintisyzer said: 0:31 "hıbıbıbıııvvv" ssdfusfdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 teorim şu: yav said: oha iyimiş video ben hiç o kadar vın sesi çıkartamadım valla dsf hala 28 tl'de arkadaşlar 1 gün kaldı kaçırmayın bence =p burda güzel güzel satacakmışsın. Seceba said: 500 lira teklif yapsam parayı yatırmasam nolur arkadaş bu soruyu sormuş. yav said: negatif puan alırsın ben de 3 gün geç satarım senden sonra en yüksek para teklif eden kişiye son 4 saat bu arada diye gider yapmışsın. yav said: son yarım saat ve şu anki fiyatı 30 tl http://urun.gittigidiyor.com/Orjinal-POWERBALL-Basic_W0QQidZZ24693100 o da yarım saat kala 30 tl'ye yükseltmiş. giderine gıcık olan bir başkası da yükseltmiş olabilir. yav said: ürünü alan arkadaş ödemeyi yapmadığından tekrar satışa çıkartmış bulundum. 20 TL'den başladı ve 7 gün var http://urun.gittigidiyor.com/Orjinal-POWERBALL-Basic_W0QQidZZ25147880 sonra dediğin gibi 28 tl ile en yüksek teklifi veren ikinci kişiye satamamışsın yeniden koymuşsun ve satamamışsın. halbuki adama orada gider yapmasaymışsın belki de böyle olmazmış. kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 lol sattım sonra 25'e mi ne 2-3 lira 2-3 günle uğraşcağıma alayına giderim sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar