Anason Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Chan-Woo Park'in 2009 yilinda Cannes film festivali juri odulunu aldigi filmi. Siddetle tavsiye ederim, goruntu, konuyu isleyisi, oyunculuk gibi her konuda gayet iyi bir film fikrimce. Bu siralar sinemalara gelicekmis, hele benim gibi konuyu bilmeden izlerseniz tam kivaminda oluyor. Orjinal adi Bakjwi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Filmekimi'nde gitmiştim,booll kanlı bişi,ama izlenmeli Chan Park yapmış yine yapıcağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 konusu çok güzel, baya sürükleyici çok kaliteli bir film. bence haddinden uzundu, tek eksisi buydu bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Kore sineması kendini çok geliştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 chan-woo park kore sinemasını geliştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 wook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 senaryo bazı yerlerde kopuk,ama oyunculuk,görsellik müzikler 10 numara. Bir old boy değilse bile,mutlaka izlenmesi gereken bir film. teneke bildirdi. ps.İzleyin diyorsam izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dediğin gibi oyunculuk falan iyiydi de, sıkıldım baya yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar