Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Metucon'a gidecek/gelecek olanlar oyunları ve günleri yazsın, aynı ortama düşersek ehe ehe diye güleriz gençler. İki yıl aradan sonra dayanamadım ben de gidiyorum. -17 Mayıs: HOL[adını hatırlayamadığım bir bayan oynatıyor, HOL oynatan[cidden yani] birisi yaşıyormuş demek dünyada hayatta kaçırmam. -18 Mayıs: Henüz belli değil ama tahminen Kindred of The East ve Changeling oyunları arasında seçim yapacağım. -19 Mayıs: Dune Live'dayım.
BarbarianClone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 valla ben daha hangı oyuna gırcemı bılemıyorum ama kesin olarak 18 mayıs ta "Son Umut" dm liğini yapıcam gelen olursa beklerim konuşmak veya oynamak için :)
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Valla ben kıbrıstayım orası neresıyse gelemem yanı....kutulu oynatan varmı pekı...[hline]A little less conversation a little more action please
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 metu kısmından çıkarılabileceği gibi middle-east tecnical uni. yani ankarada odtü[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Hadi benden bir tiyo olsun, "Shadowtongue" bu oyun ilk seçenekleriniz arasında olsun diyim sadece metucon da. Kendisi benim en yakın arkadaşım ve DM mimdir :) Süper dinamik ve yaratıcıdır. Arlooax The Elven Mage
Öne çıkan mesajlar