Thorns Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Bu bedava "oyun" su ana kadar gordugum araba yarisini en iyi "simule" eden seylerden birisi. Arabanin altinda suspansiyonun ve lastiklerin gercekten is yaptigini hissediyorsunuz. Oyunu www.nkzone.com dan indirebilirsiniz, extra pistleri de ayni yerden almak mumkun. Oyunun simdiki versionunda kullanilabilen arabalar MINI Cooper, Formula Renault, Formula 3000, JGTC (japanese touring car champ) Toyota Supra, Ferrari Modena, Ferrari 250 GTO, Pagani Zonda ve MG ZS. Eger sadece NFS gibi oyunlar oynadiysaniz gercekten baya farkli, bu bir "simulasyon" oyundan cok. Tek uyarmam gereken konu eger direksiyon, joystick veya analog gamepad'iniz yoksa, oynamaniz mumkun degil cunku klavye desteklemiyor. En ideali force feedback destekliyen bir direksiyonla oynamak. Toyota Supra Supra cockpit Multiplayer oynamak isteyen varsa da haber versin..[Bu mesaj Thorns tarafından 07 January 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Thorns tarafından 07 January 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 klavye desteklemiyor mu? beaah hayallerim yikildi bee[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorns Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 malesef.. ben sahsen joystickle oynuyorum, ms precision 2, cok pahali degildi aldigimda, ms flight sim oynamak icin almistim.. sanirim ucuz bir analog gamepadle de oyniyabilirsin (ne kadar iyi olur bilemem), oyunu yapan kisi tam bir simulator yapmak istedigi icin araba kullanmanin klavyeyle simule edilemeyecegini soyluyordu.. bu ay yeni versiyon cikacak ve yagmurda surme sansimiz olacakmis ve fizik motoru daha da gelistirilecekmis.. Oyunu indirdiysen sana bir replay yollayabilirim, oyunu oynayamadan izleme sansin olur en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Oh oyun ciddi anlamda mükemmel ama yaharbi harbi ben böyle yarış oyunu ne gördüm ne duymuştum süper ötesi bi oyun da şu direksiyon istemesi kötü şimdi ucuza nerden bulucamki ya :-( geçen net cafede bunu oynuyorlarmış hayretle baka kalmıştım zati ne demiştim adam bir yerdne indiriliyo flms demiştide anlamamuştum[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yaw yok indirmedim de, beynini zittigimin herifine neymi$ ben istersem tek tu$la klavyeden oynarim keyif benim degil mi ya, cidden sanki analog gamepadle oynamainin cok farki var tobe tobe, ne guzel vakit gecircektim. herife baski yapsak klavye patchi cikarsa[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorns Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yok ben forumlarini bayadir takip ediyorum, baya bi kavga oldu vaktiyle klavye olsun olmasin seklinde ama adam kesin olmasin tarafinda, fikrini degistirecek gibi gozukmuyor.. zaten joystickle oynadiktan sora soyliyebilirim ki klavyeyle oynamak cok zor neredeyse imkansiz olurdu cunku gercekten cok yumusak hareketler yapmak gerekiyor, 0'dan birden gaza koklerseniz mesela direk spin atiyorsunuz arkadan cekis arabalarda (gercekte oldugu gibi).. analog gamepad'de gaz sadece 0 veya 1 degil mesela yarim gaz vermek gibi seyler oldugu icin farkediyo haliyle baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 oof pardon yaa sinirle analog gamepad yazmi$Im. dogru dogru biliyorum dedigin olayi, bende zamaninda 5$lik dandik gamepad vardi o tarz zimbirtilardan bahsediyodum ben.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Biliyonuzmu boyle force feedback ucuz max soyle 20 dolara fena olmayan bişiler?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorns Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 en makul fiyata: http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=2221&pf%5Fid=bd19143 bu var sanirim ama bunun force feedback'i yok, force feedbackli versionu da var (kirmizi) o ne kadar bilmiyorum.. bi de ordaki yoruma bakma adam debriaj filan damis yok oyle birsey bi tek gaz/fren pedali var zaten.. microsoft'un direksiyonu baya iyiydi fakat artik uretilmiyor sanirim.. ucuz diye garip marka bisi alma basin agrir sonra cok (bana oldu.. ne demisler, ucuz mal kullanacak kadar zengin degilim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 eheh ingilizlerin lafıdır doğrudurda para yoksa alamıyon wala iyisini :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Oh 40 eumu aboow bu birde ucuzu Ben anca bu oyunun trailerini izlerum artıkın :-( soyle bi simulator oynamak nasip olmicak herhal[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorns Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Dunku online yarislardan.. :) Supralarla: Mini Cooper:[Bu mesaj Thorns tarafından 08 January 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ah bi direksiyonum olsaydı geliyodu yolların kralı :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 hiçmi çaresi yok şu oyunu klavyeyele oynamanın ya bi dll dosyası koyak bilmemne hade ya bul thorn :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 microsoft sidewinder'in xp yamasi var mi ya?microsoft.com'da yokta..[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Beyler Alllllaa benden eski bi joyistik buldum çalışırmı taksam acaba ???[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Yaaa bilgiseyarın arkasında uyan slot çıkmadı iimi yaa[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 of bende indirip yüklemeye üşeniyom bide şimdi direksiyonu kurmak gerekl :) biri direk link koysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorns Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 eski joystick analogsa oynarsin (yani amiga joystickleri gibi diilse) tabii ama gameport girisi yok mu bilgde?? ses karti filan onda yok mu? o zaman kotu biraz.. gameport'u usb'ye ceviren aletler var ama ucuz degil, ama eski bi ses karti filan bulursan onlarin uzerinde gameport oluyo onu kullanabilirsin. ve alin size direk link: http://www.nkzone.com/download.asp?dl=152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorns Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ms sidewinder ne var sende? ben de xp kullaniyorum ve joystickle gelen cddeki sey duzgun calisiyo.. yine de buraya bi bak http://www.microsoft.com/hardware/sidewinder/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Beylerr direksiyon bulurmuyum böyle 50m en fazla hemde şu oyunu deliler gibi oynayabileceğim yaaa gıcık oldum ben arabaya bakıyom araba bana ama araba gitmiiii :-([hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorns Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 50 milyona biraz zor gibi ama joystick bulabilirsin en azindan benim MS sidewinder precision 2'yi o fiyata almistim.. 40 euro'ya http://www.garantialisveris.com/bilgisayar/str_prod.asp?storeID=1488&productID=32561 bu var. oyunu indirdiysen http://www.mdstud.chalmers.se/~cgencer/nk/f3000.zip bunu replay'in altina ac, sonra load replay'den izliyebilirsin, f3'e basip disardan veya f2'ye basip b ile kamera degistirerek.. ben kullaniyorum burda f3000'i :) [Bu mesaj Thorns tarafından 09 January 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Thorns yauw 2 side açılmadu ?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorns Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 linklerde hata olmus direk linkleri copy paste yaparak git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 sanirim buldum patch'i dl ediyorum simdi feedbach wheel icin olani..Umarim budur..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar