Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netKar - Araba Simulatoru


Thorns

Öne çıkan mesajlar

Bu bedava "oyun" su ana kadar gordugum araba yarisini en iyi "simule" eden seylerden birisi. Arabanin altinda suspansiyonun ve lastiklerin gercekten is yaptigini hissediyorsunuz.

Oyunu www.nkzone.com dan indirebilirsiniz, extra pistleri de ayni yerden almak mumkun. Oyunun simdiki versionunda kullanilabilen arabalar MINI Cooper, Formula Renault, Formula 3000, JGTC (japanese touring car champ) Toyota Supra, Ferrari Modena, Ferrari 250 GTO, Pagani Zonda ve MG ZS. Eger sadece NFS gibi oyunlar oynadiysaniz gercekten baya farkli, bu bir "simulasyon" oyundan cok.

Tek uyarmam gereken konu eger direksiyon, joystick veya analog gamepad'iniz yoksa, oynamaniz mumkun degil cunku klavye desteklemiyor. En ideali force feedback destekliyen bir direksiyonla oynamak.


Toyota Supra

Supra cockpit

Multiplayer oynamak isteyen varsa da haber versin..

[Bu mesaj Thorns tarafından 07 January 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Thorns tarafından 07 January 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

malesef.. ben sahsen joystickle oynuyorum, ms precision 2, cok pahali degildi aldigimda, ms flight sim oynamak icin almistim.. sanirim ucuz bir analog gamepadle de oyniyabilirsin (ne kadar iyi olur bilemem), oyunu yapan kisi tam bir simulator yapmak istedigi icin araba kullanmanin klavyeyle simule edilemeyecegini soyluyordu..

bu ay yeni versiyon cikacak ve yagmurda surme sansimiz olacakmis ve fizik motoru daha da gelistirilecekmis.. Oyunu indirdiysen sana bir replay yollayabilirim, oyunu oynayamadan izleme sansin olur en azindan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oh oyun ciddi anlamda mükemmel ama yaharbi harbi ben böyle yarış oyunu ne gördüm ne duymuştum süper ötesi bi oyun da şu direksiyon istemesi kötü şimdi ucuza nerden bulucamki ya
:-( geçen net cafede bunu oynuyorlarmış hayretle baka kalmıştım zati ne demiştim adam bir yerdne indiriliyo flms demiştide anlamamuştum[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw yok indirmedim de, beynini zittigimin herifine neymi$ ben istersem tek tu$la klavyeden oynarim keyif benim degil mi ya, cidden sanki analog gamepadle oynamainin cok farki var tobe tobe, ne guzel vakit gecircektim.
herife baski yapsak klavye patchi cikarsa[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben forumlarini bayadir takip ediyorum, baya bi kavga oldu vaktiyle klavye olsun olmasin seklinde ama adam kesin olmasin tarafinda, fikrini degistirecek gibi gozukmuyor.. zaten joystickle oynadiktan sora soyliyebilirim ki klavyeyle oynamak cok zor neredeyse imkansiz olurdu cunku gercekten cok yumusak hareketler yapmak gerekiyor, 0'dan birden gaza koklerseniz mesela direk spin atiyorsunuz arkadan cekis arabalarda (gercekte oldugu gibi).. analog gamepad'de gaz sadece 0 veya 1 degil mesela yarim gaz vermek gibi seyler oldugu icin farkediyo haliyle baya..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en makul fiyata:
http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=2221&pf%5Fid=bd19143 bu var sanirim ama bunun force feedback'i yok, force feedbackli versionu da var (kirmizi) o ne kadar bilmiyorum.. bi de ordaki yoruma bakma adam debriaj filan damis yok oyle birsey bi tek gaz/fren pedali var zaten.. microsoft'un direksiyonu baya iyiydi fakat artik uretilmiyor sanirim.. ucuz diye garip marka bisi alma basin agrir sonra cok (bana oldu.. ne demisler, ucuz mal kullanacak kadar zengin degilim).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eski joystick analogsa oynarsin (yani amiga joystickleri gibi diilse) tabii ama gameport girisi yok mu bilgde?? ses karti filan onda yok mu? o zaman kotu biraz.. gameport'u usb'ye ceviren aletler var ama ucuz degil, ama eski bi ses karti filan bulursan onlarin uzerinde gameport oluyo onu kullanabilirsin.

ve alin size direk link:
http://www.nkzone.com/download.asp?dl=152
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beylerr direksiyon bulurmuyum böyle 50m en fazla hemde şu oyunu deliler gibi oynayabileceğim yaaa gıcık oldum ben arabaya bakıyom araba bana ama araba gitmiiii :-([hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

50 milyona biraz zor gibi ama joystick bulabilirsin en azindan benim MS sidewinder precision 2'yi o fiyata almistim..

40 euro'ya

http://www.garantialisveris.com/bilgisayar/str_prod.asp?storeID=1488&productID=32561

bu var.

oyunu indirdiysen

http://www.mdstud.chalmers.se/~cgencer/nk/f3000.zip


bunu replay'in altina ac, sonra load replay'den izliyebilirsin, f3'e basip disardan veya f2'ye basip b ile kamera degistirerek.. ben kullaniyorum burda f3000'i :)

[Bu mesaj Thorns tarafından 09 January 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...