Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Evet, düzgün bir fiyata satabilirsem satacağım şu dediğim malları. Ama düzgün bir fiyatla neyi kastediyorum bilmiyorum. Macbook Pro 17" 2.16ghz, 2gb ram, etc. İlk jenerasyon macbook prolardan, ama tertemiz, pilin ömrü daha %95te, zaten babam kullandı yıllarca temiz baktı kendisi. ortalama 6-7 veya biraz daha fazla ama belki de biraz daha az bir süredir ise ben kullanıyorum. Satabilirsem satarım, yerine ne alırım bilmiyorum, ama satarım. Nikon D200 Çok kullanmadım makinayı, kaç bin fotograf çektiğimi nasıl öğrendiğimi bulduğum an yazacağım. Çok temiz makina, sürekli poşette saklandı, CCD çizilmesin, toz girmesin vs. diye. Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX Bu da çok temiz lens, dediğim gibi yine bir "baba" unsuru var işin içinde, temizliği ondan garantili. Hep poşette saklandı, düşmedi etmedi falan. Yalnız tek başına bunu satamam, bir anlamı olmaz satmamın benim için. fiyat vermedim hiç birine, piyasayı bilmiyorum araştırdım ama algılayamadım. siz bana, "bak canım burada şu fiyat, şurada şu fiyat, eh sen de bana bunu bu fiyata sat." falan deseniz ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 shutter count icin opanda gibi bi exif okuyucu ile son cektigin fotodan ilgili bilgileri okuyabilirsin. satis icin msj geldi diye heveslendirdiysem de kusura bakma =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 şu ana kadar toplam 15.103 fotograf çekmişim, iyiymiş. (teşekkürler KHaRoN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bende bilmiyorum mac book fiyatlarını ama bi fiyat belirlersen ozel mesaj at bana, uyarsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 gozumde bim posetinde d200 felan canlaniyor, fiyat bilgisi gecersen, makbule gecer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Topik sahibi neredesin arkadasim ? Heycanlandirdin gittin, sabahtan beri bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yeni madeli 2500 doalr arti kdv ameriakda trde 6-7 milyar arasi satiliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yeni modelinde islemci ram ve ekran karti baya farklı sanırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Evet epeyce farkli ozellikleri. Chiptech'in elindeki modellerin ikinci elleri 2000 lira civarinda gidiyor. Talibim hatta =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yenileri 2.8 4gb ram falan ve dual core ddr3 cart curt. o kadar etmesine sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Gidiyor dedigim de fiyatini o sekilde gordum. Gidiyor mu hakkatten emin degilim yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 1200 tl verebilirim ben :) cunku 2000 ytl ye baya iyi bi laptop alınabilir :p ha tok alıcıyım bu arada eger di nin daha cok ihtiyacı varsa cekılebilirim aradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 di said: Gidiyor dedigim de fiyatini o sekilde gordum. Gidiyor mu hakkatten emin degilim yani =) bence imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 1250 lira vereyim o zaman benim olsun fistik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi yapmayın 1250 tl nedir, hiçbir şeyi olmasa 17" olması çok daha fazla para ettiriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 e bi belirle o zaman bir fiyat, uyup uymadigina bakalim. bir yandan ben de arastirayim diye model no falan sordum onu da iletmedin. kaldiki cok daha iyi ozellilklerdeki notebooklari 1300 liraya alabiliyoruz ama lanet olsun ki machintos lazim. neyse en azindan bir fiyat belirle aliyoruz almiyoruz diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 1.850 tl diyelim bari son. seri numarasını falan di sana atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 salut! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Hiçbir problemi yoksa ben alabilirim mac'i. Ödemeyi nakit mi istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Şarj aleti biraz memeli, yani kablosunda onarım var ama aynı şekilde çalışıyor. yani aslında evet nakit lazım, dolar olsa ne kadar güzel olur aslında. sen havale falan gibi mi bir şey düşünüyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar