Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Macbook Pro 17" / Nikon D200 + 18-200 Lens

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

Evet, düzgün bir fiyata satabilirsem satacağım şu dediğim malları. Ama düzgün bir fiyatla neyi kastediyorum bilmiyorum.

Macbook Pro 17" 2.16ghz, 2gb ram, etc.
İlk jenerasyon macbook prolardan, ama tertemiz, pilin ömrü daha %95te, zaten babam kullandı yıllarca temiz baktı kendisi. ortalama 6-7 veya biraz daha fazla ama belki de biraz daha az bir süredir ise ben kullanıyorum. Satabilirsem satarım, yerine ne alırım bilmiyorum, ama satarım.

Nikon D200
Çok kullanmadım makinayı, kaç bin fotograf çektiğimi nasıl öğrendiğimi bulduğum an yazacağım. Çok temiz makina, sürekli poşette saklandı, CCD çizilmesin, toz girmesin vs. diye.

Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX
Bu da çok temiz lens, dediğim gibi yine bir "baba" unsuru var işin içinde, temizliği ondan garantili. Hep poşette saklandı, düşmedi etmedi falan. Yalnız tek başına bunu satamam, bir anlamı olmaz satmamın benim için.

fiyat vermedim hiç birine, piyasayı bilmiyorum araştırdım ama algılayamadım.

siz bana, "bak canım burada şu fiyat, şurada şu fiyat, eh sen de bana bunu bu fiyata sat." falan deseniz ne güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

e bi belirle o zaman bir fiyat, uyup uymadigina bakalim. bir yandan ben de arastirayim diye model no falan sordum onu da iletmedin. kaldiki cok daha iyi ozellilklerdeki notebooklari 1300 liraya alabiliyoruz ama lanet olsun ki machintos lazim.

neyse en azindan bir fiyat belirle aliyoruz almiyoruz diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...