Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bu DNS kaydı dedikleri şey nedir nasıl yapılır plesk panelde ? Deli olucam salak firma ile uğraşıyorum ya offf tim öldürdüler beni yetiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yok mu bir bilen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 domain management dns management filan vardır bir yerlerde oraya girip dns kayıtları ekleyebilirsin a mx cname vs. neyin dns kaydını eklicen ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Cok cekiceksiniz daha o firmadan =P DNS kaydi belli bir ismin belli is isme ya da IP adresini isaret etmesini saglamak kisaca ve farkli noktalarda uygulanabilir. Farkli noktalardan kaydim alan adinin kaydinin yapildigi registrar ya da NS'lerin isaret ettigi sunucu(lar). Yapmak istedigini yaz burdan ya da MSN'den bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dns internettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bak şurada tutorial varmış bir tane http://www.parallels.com/doc/tutorials/Plesk/Plesk7/plesk_plesk7_rs/plesk7_rs_dns.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar