Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 selam, kısa bir sorum olacak flash bilgim olmadığı için şunu kullanıyorum : http://code.google.com/p/ionel-whatever-code/source/browse/#svn/trunk/HaxeSocketBridge ondata vb eventlerde javascript ile alınan datayı işliyorum kabaca bu zımbırtı sayesinde. sorunu anlatmak için iki durum vereyim, serverdan şu şekilde mesaj geliyor : 1) ABCnDEFn 2) ABCn , hemen ardından, DEFn server bunu tek blok veya iki ayrı paket halinde yolluyor yani. serverın bilgi aldığı proseslerin ne zaman sonuç verdiğine bağlı bir olay, bug değil. flash soketi ard arda gelen paket olduğu takdirde ikincisini döndürmüyor, siliyor kafadan. mesajın bitimi yanlış algılanıyor diyeceğim, hepsinin sonu n ile bitiyor, olmadı fazladan bir karakterle takla attırayım desem yine aynı olay. c++,python ve c#'ta da aynısını yaptım, hepsi adam gibi çalıştı, bu niye olmadı çözemedim, fikri olan varsa (server tarafında tek pakete indirgeme dışında, istediğim şeye biraz uymuyor) şahane olur. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar