chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 kasaparcane2 den iki tane var sondaki 3 olcakmış olamamış[hline]Güneşi seviyorum diorsun,güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diorsun yağmur yağınca şemşiyeni açıyorsun,korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...korkularımda haklıymışım...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 evet teşekkürler düzelttim :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bu arada belirteyim bu sslerde rakipte silah vardır.. yani hiçbiri bıçak düellosu değildir[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 oyunun orjinali olmadığı için oynayamam ööle :( zaten ben rpg frp dışı oynadığım tek oyun EE bunları pek sevemiom , çok oynadık int cafelerde ama eski günlerdi *!oynasam mı acaba die düşünür*[hline]Güneşi seviyorum diorsun,güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diorsun yağmur yağınca şemşiyeni açıyorsun,korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...korkularımda haklıymışım...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 orjinal oyuna sahip olmak zorunda değilsin (ki bence orjinal al hedehödö kopya sux vesaire..)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 valla bilsem orjinal e sahip olmam gerekmediğini bu güne kadar çok indirirdim netten fetten cs yi valla şu sıralar hiç orjinalde alabileceğim durum yok , bi sitede gördün titanic die oyun orjinali 4 milyon mu 5 milyon mu ne onu bile alamam yane şu an :-D[hline]~Sultan of the Empire Earth~
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 cs zaten satılmıyor, beleş. half-life satılıyor cs bir halflife modu yani halflife ı kullanan ekleme gibi birşey[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 aaaa ewet öyleydi , normal de half life ta böcek möcek falan vardı yanlış hatırlamıyorsam, pek beğenmemiştim[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Öne çıkan mesajlar