Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yeri pazar alani gibi gorunse de , orada herbalist arkada$lar sunucularda gold felan sattiklari icin oraya acmak pek de mantikli gelmiyor. aslinda cok da satmak istemiyorum ama i$ icin bi araba lazim, arayan olursa aklinizda bulunsun uygun fiyatli motoru yeni yapilmi$ ici temiz bmw i$te. Sahibinden evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fiyat pahalı mı normal mi yoksa ya piyasasına göre ? bi garip geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Satılır mı bu araba peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Valeron said: fiyat pahalı mı normal mi yoksa ya piyasasına göre ? bi garip geldi gözüme araba harbi cok temiz, o yuzden ediyor. 9. sahibinden 500k da olsa 15 e giderdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BMW'lerin eski modelleri bile guzel lan =/ Ne yalan soyleyeyim, boyle satani gorunce, araba lafini gorunce bi hevesle daldim ama fiyat cok geldi. Fakirim ben pati standartlarina gore =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 İLAN CAPSLİ DEĞİL KİMSE ALMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 harbi lan sadf, para capslesene ba$ligi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 satmiyorum vazgectim =) arabami seviyorum sanirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sana sticky verende kabahat... (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar