Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ilk başta başlarken böle piyano ile dıt dıt dırı dı dıt sonra wilter sedisfayyt :D diyor :D nakarat kısmıda şöyle megici pent tonight megici pent tayt megici pent to esi go slu (böle bişey diyor) megici pent olrayt silip bay yor sayd böle bişe :D yaw nolursunuz biliyorsanız söleyin pls[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
edi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 alphaville - big in japan bi de sarki tamaiyla ingilizce :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 :) ya of nerden bilem :):):)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 birde bu rock versiyonu olmasın?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 taam buldum abi rock versiyonunu guano apes - big in japan trabzonda mavi diye bi kanal var orda her gün alternative şarkı çalıyor ordan gördüm :) iyi şeylerde çalıyor :) paparoç fln [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Temmuz 2004 08:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar