Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZoneAlarm Plus

bLaQ

Öne çıkan mesajlar

ZoneAlarm'da DC'ye all access vermeme rağmen (bütün hublara girebiliyo) search yapamıyorum & file list yada dosya alamıyorum.. Firewall otomatik olarak blokluyo.. Bunu nası aşabilirim, sırf bir program için kaldırmanın imkanı var mı?[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm ben de arama yapamıyordum demek ki zonealarmdanmış ama sileceğim bir program varsa o da dc++ olur yani zone alarmı silmem ee aşmanın bi yolu var mı bunu gerçi ben de hiç bir şey olmuyo arayacağım şeyi yazıyorum araya tıklıyorum ööyle bekliyo bi halt olmuyo evet beyler bilenler bir yardımcı olsun.
Ben pek zone alarmla da ilgili olduğunu sanmıyorum ama bakalım.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben!!! Tıkla!!!
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

içindeki ses baya yanılıyo (adsl kullanıyorum en azından onu tutturdu ama :P ) zonealarm yokken paşa paşa search yapan güzelim dc++'im zonealarm ın sistemime bir karabulut gibi çökmesiyle şopar oldu :) Zonealarm'dan olduğuna eminim yani yüzde yüz çünkü firewall blokluyo her türlü filelist alma eylemini ama firewall'u tamamen kapasam bile zonealarmdan düzelmiyo bu search sorunu[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

Firewall'ı kapamak ile kastın internet security kısmını düşürmek mi?

Program control'den dc++'ın access ve server'lerine trusted ve internet için onay vermeyi denedin mi? Ayrıca yine program control'de main kısmında seviyeyi medium a getirip learning mod'u açmayı dene, böylece her türlü erişimi senin onayına sunup daha mantıklı davranmasını sağlayabilirsin.

İlk sorumun cevabı evet ise hislerimi aldattın, çünki program control'de dc++ için server'de onay yoksa firewall'u kapamış olmanın bir faydası yok. Öte yandan bayağı değil %50 yanlış sezmişim. :-P[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

zonealarmı mediuma getirmediğin sürece dc++ da arama yapamıyorsun. nasıl neden bilmiyorum ama öyle :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...