numberten Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Belarustayım paticik ekşi sözlük gibi sitelere giremiyorum. Kaç kere dns değiştirmeme rağmen sonuç aynı. Yalnız bir ara sitelere girebiliyordum o da yarım saat girip kafasına estimi girmiyordu. Anonymouse ile paticike girebilsemde ekşiye giremiyorum ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 baslat > calistir > cmd > tracert paticik.com yapip sonucunu paylas bakalim bi sorun nerdeymis bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ss aldım upload ettim ama linki yazıyorum gözükmüyor sitede. http://img517.imageshack.us/i/adszqv.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 belarusta bilgisayar kullanman hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Orada gordugun son sonuctan oteye ulasamiyorsun. Telekom'a mail atabilirsin istersen, sorun onlarin tarafinda gibi gorunuyor. Degilse bile onlarin baglanti ayaklarindan birinde oldugu icin ilgilenebilirler. Senin elinden gelecek bisey yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 paticik falan bunlar sıcak ülke sitesi, soğuk yerden giremezsin, donmuştur hep. ahaha kemal yazık lan sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar