umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 merhaba ben linklerdeki resimlerde olan aslan var ya böyle yan durmuş o aslanın düzgün çizilmiş resimlerini arıyorum da ne oalrak aratıcağımı bilemediğimden bulamıyorum bilen varsa lütfen yardımm nol iç hatları pek önemli değil büyük ve dış hatları detayları düzgün olsa yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 pejo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 wikiden coat of arms kategorisine giriyosun, avrupalılara bakıyosun. paso bundan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 daha kesin sonuç için Heraldry diye arat.. istediğin büyüklükte kullanmak istiyorsan *.abr mi ne photoshop brushları bi de öle dene.. deviant'ta kesin vardır bi iki brush, olmadı vektörel çizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar