Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Poster arayışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben odama asıcak posterler arıyorum.. Antalyada oturuyorum.. Antalya bu tip poster satan bi yer varmı bildiğiniz? D%R da vardı eskiden kaldırdılar sanırım..

Antalya olması sorun değil İst te ankarada falan da olur .. Veya Netten getirtebileceğim bir adres biliyorsanız yazarsanız feci müteşekkir kalacağım..[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz
Mesaj tarihi:
ankarada kızılayda circop fuarında bi posterci var fena değil ama hayatımda görüğümen süper yer kesinlikle adanada üşenmezsen tarif edeyim[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Mesaj tarihi:
Ankara kızılayda, koleje yakın bir yerde arkadaş kitabevi var ordada harika posterler var.[signature][hline]Yo soy la tierra de tus raíces:
El talismán de tu piel lo dice.
Mesaj tarihi:
istanbul istiklal caddesindeki pasajlarda fln süper posterler bulabilirsin film, müzik, spor veya çeşitli konularda..tabi antalyayı bırakıp yaz sıcağında istanbula gelmelisin ;)..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
özel poster bastırmak istersen yada istediklerini bulamazsan yardımcı olabilirim.[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Mesaj tarihi:
Valla 2 hafta önce Antalyadaydım. Migros D&R da wardı. hemen kasanın sağında zippoların altında duruolardı. gene git bak istersen.

p.s bu arada Antalya- Migros a gidin derin. Helle hele sinemasına....[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
yok abi al bi yedigün 500 ml. bi tişört ÇIKMIO ONLARI BURGER KING deki adamlar giyiyo ama paso poster çıkıo , aynı posterden koleksiyon oldu bütün tanıdıklarıma verdim=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

• Yeni Oluştur...