Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sen ve ben

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk başta oysa ne güzeldi her şey. sonlarında bir -e ekiyle sevdirdiler kendilerini.
sana , canıma , aşkıma , bir taneme'ydi onlar. her sabah güneşin gözlerimi rahatsız etmesiyle
başlıyor , gece senin resmini öperek başucuma koymamla susuyorlardı. aslında susmuyorlardı ,
sadece yerlerini rüyalarıma , yine içinde senin olduğun rüyalarıma , devrediyorlardı.
gün içinde bile şarkı melodisi gibi başımda durur , çoğu şeyi umursamamı sağlarlardı.
müzik dinlemesem bile duyduğum o harmoni , yüzümü güldürmeye , beni mutlu etmeye yeterdi.

sonra -de eki geldi bir anda. Sende , bizde , kalbimde ile geldiler. sende bulduğum her şeyi
işte o zaman anladım. sende kendimi bulmuştum. Bilemezdin ismini duyunca nasıl titrediğimi ,
suratının nasıl aklıma geldiğini. bilemezdin tabii ki , okul dönüşü ortaköy yolculuklarımda
simit ve ayranın , güneşin batışını izlerken bana eşlik etmelerini. beşiktaş-ortaköy yürüyüşümün
seni düşünerek geçtiğini bilemezdin. aniden yağan yağmurun insanların kaçmasına sebebiyet
vermesini , ama benim kafamı dik tutup seni düşündüğümü bilemezdin.

birden -den çıktı ortaya. senden , kalbimden , yüzümden ile geldiler. senden kopuyordum ,
koparılıyordum. ben ise bir şey yapamıyordum. seni kaybetmenin korkusuyla aslında hiçbir şey
düşünemez duruma gelmiştim. kim vurmadı ki bana bu durumumdan faydalanıp. karar veremedim ,
sahteydi her şey. renkler sadece siyah ve beyazdı. kendime griyi bile yaratamıyordum o zamanlar.
şehirde bir yabancıymışım gibi , kediler bile yüzüme bakmıyordu. kahvaltımda yudumladığım
çay bile yabancıydı. baktığım her yer beni dışlar gibiydi. insanların gözlerine bakamaz olmuştum
çünkü hepsi seni hatırlatıyordu bana. en yakın arkadaşlarımı kaybettim , ya da kaybettiğimi
sandım. yolunu bulmaya çalışan bir kör gibi. üstelik benim köpeğim de yoktu. ne yollardan
geçerken sakatlandım , kaç insan beni kenara çekip ruhumu çaldı , bilemezdin.

bunların sonunda tek başıma kaldım. yeni bir gün , başlangıçlar beni bekliyordu. kendimi bir şey
sanıp başaracağım diye haykırdım. görünüşümü değiştirdim , sevdiğim müziği değiştirdim , aklımı
bile değiştiriyordum ; sen çıkana kadar. 10 gün boyunca uyku uyutmadın bana , bunu bilemezsin.
sen yoluna devam ediyorsun , ben ise taşlara takılıp dizlerimi parçalıyorum. ama biliyor musun
senin acını çekmekten daha zevkli.

en güzel bölüm ise buydu.
ismin yalan hali.
hayatın yalan hali.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim.
ya şunu okuyanlar bide yorum yapsa şuraya.
eleştiri olacak , motivasyon olacak[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
yazana tebrikler sanada buraya kattığın için teşekkürler[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
güzel ifade etmişsin. hoşuma gitti.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
yorum derken nasıl bir yorum bekliyorsun
yani burada anlatılan şey hakkında mı ? çocuk üzülmüş falan gibi mi yoksa edebiyat vb açısından mı ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
nedense çok tanıdık geldi bu fazla geriyede dönmeme gerek yok bir hafta öncesini hatırlattı bana eh hissetiklerim baya yoğun ve tanıdıktı kısacası...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
insanoğlunun yaşadıkları hep benzer ve her aşk birilerinin biryerlerde dizlerini kanatıyo :) en son söz süper olmuş!savaş hayatın yalın ve yalan yüzünü görmeden bu ruhla kazanırsın
  • Yeni Oluştur...