bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Yeni bilgisayarımı almam üzere eskisini satıyorum.. P-III 800 işlemci gigabyte ga-6bx7+ anakart 128mb ram 32 mb nvidia tnt2 creative live!value 30gb seagate hdd 56k modem teletexli radyo/tv kartı fiyatı hakkında pek fikrim yok şimdilik, öms ile bi fiyat verin ilgileniyosanız anlaşırız pek sorun olmaz..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Hatta 200 milyon. Valeron uçmuş biraz bu arada.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 allah allaaaaaah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sistemin oluru yerine ilgileniyorum mesajı görsem daha memnun olacaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar