reddiye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 backing track arıyorum gitar solo için şu tarz http://www.youtube.com/watch?v=4c5xsDFsIXU&feature=related mesela sırf blues backing tracks arşivi fln bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://www.datamusic.org/blues-jam-tracks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Böyle şeylerin en güzeli Loop pedalıyla oluyo.Kendin at ritmini kendin at solonu.Çok daha yaratıcı şeyler yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Burada da epey birşey vardır: www.guitarbt.com Ama en güzeli aslında bir backing aleti ve looper pedalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 zamanında ne güzel dijital stüdyom vardı Loop pedalına da üşeniyorum yani bi ritim üstüne çalıcam diye dünya para bt iyidir ama son verdiğin siteyi biliyorum bana ilgili bölüm gerek sanatçı sanatçı aramıyim mesela üstteki başlıktaki gibi buarada tokai nin tonu nasıl ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Tokai'ler güzel aletler ya. Edwards LP'ler var onlar da fiyatına göre iyi aletler. Elbet bir Heritage seviyesinde değiller ama fiyatına göre güzeller bence. Buarada gitarpedal.net'te var birtane satılık Tokai. Eski model, hala nitro mu değil mi tartışmaları sürüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 turkrocktan takip ediyorum aynı ürünü sanırım :D 1500 liraya japon vardı bitane 2200 liradan düştü çocuk almadım salak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar