nuki Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 atlas jet galiba gece saatlerinde 49 milyona götürüyor bir bak sen[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 atlas in su an promosyonu var acele edip alirsan yarin falan 49 milyon haftanin belli gunleri inter airdede promosyon var oda haftanin belli gunleri 59 milyon yalniz acele et yer bulamayabilirsin [Bu mesaj onlyreal tarafından 26 Temmuz 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yapmayin oyle seyler ya gecen gun bakiyordum gexx diye bir virma var german express 100€ a ucuyor almanyadan dun baktim kanadi kopmus off dedim oldugune degmez yani o kadarina 89m olmasi lazib thy nin yada onur airin airbus ucmuyor galiba ama boeing le ucun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 evet atlas jetin 49 milyona tarifesi var sanirim haftada bir ve saati biraz dandik ama fiyati iyi, bi arastir derim karayolu -> iskence[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 thy kesinlikle daha guvenli ama fiyat farki da baya (110 kusurdu galiba) ve ek tarife koymalarina ragmen yer bulman zor[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya düşerse...[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 otobüsler kaza yapmıo zaten :) en güvenilir denilen trenler bile kaza yapıo ülkemizde ona bakarsak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kittie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hadiiii..yapmayın etmeyin arkadaşlar düşerse falan filan...zaten daha 10 gün önceden bi korku, telaş, heyecan vs. aldı beni uçak diince siz de böle derseniz 12 diil 22 saat de olsa giderim otobüsle yani... hakkaten bu incik cıncık havayolu şirketleri bu kadar güvenilmez midir yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ben ve goarth gidiorz bgn saat 10da boss la...[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 son iki üç yılda ben hiç hatırlamıom (daha geri de gidilebilir aslında) öle dandik havayolu kazası, netice sorumsuzluk vb. olaylardan olan şeyler artık günümüzdeki kazalar ancak bir otobüs kaza yaptığında (ölümleri saymazsak elbette) giden bir tek otobüs olur, 100 tane otobüsünüz olduğundan yerine bişi koymak kolay ancak bu dandiklerin zaten hepi topu 5-6 tane uçağı olduğundan (yada kısaca az işte) bir tanesinin bile para bir tarafa yerini doldurması çok zor olacaktır. yani zannetmiyorum öle sorumsuzluklar olacağını, ha nedir ? servis kötü olur, hizmet kötü olur .. ama ölüm yaşanabilecek bişi olmaz gibime gelio .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar