Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerekli programların özet listesini yapabilecek.

Daesu

Öne çıkan mesajlar

başlık öz aslında biraz acıyım.
bir grafiker için (bilgisayarda görsel sanat işine atılmış yada) en temel programlar nelerdir.biliyorum bi ton program vardır ama işinin eri programların ismi lazım birazda.ps , corel , linghtwave gibi.birde ne işe yaradıklarını yazarsanız herkez için yararlı olur.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

corel vektör tabanlı bi program. photoshop raster tabanlı bi program. lightwave de 3d bi program. aynı programı kullanan bisürü farklı meslekte insanlar var. bununla beraber aynı meslekte olup farklı programları kullanan da bi sürü insan var. weapon of choice olay. sen bana ne elde etmek istediini söyle ben sana program söyliyim. öyle yapalım. evet. tabi.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tablet ile ilisturasyon resim yapmak istiyorum (corel mi ps mi ?)
web sitesi yapmak için dreamwaver dan daha farklı bişey istiyorum

linghtwave in 3dmax den farkını ögrenmek istiyorum bide[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

Fractal Painter uygundur bence.

Ben tasarim icin Freehand, Illustrator, Photoshop, Quark

interaktif multimedya icin Director

Video edit icin Premiere, After effects

Sound edit ve kompozisyon icin finale / qbase

web icin dreamweaver, flash, fireworks

kullanmaktayim. Bunlar aklima gelenler. Bunlarin disinda pek cok yardimci program var Fontographer, acrobat gibi. Bir de kesin font ayarlamalari icin suitcase tarzi bir program kullan.

3d olayim pek yok arada bir poser, rhino gibi hedelerle oynayip photoshop oyuncaklari yaratiyorum :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

illüstrasyon işleri için ekseriyetle painter ve photoshop kullanılmakta. hatta ikisi arasında gidip geliniyo genelde. photoshop cs illüstrasyon konusunda çok iyi oldu. eskisi gibi diil artık.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...