Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Şimdik maltheridon'dan cidden sıkıldım. Bi girdim baktım 3 servera free-migrate açılmış. Haomarush Sunstrider Trollbane Trollbane alliance yüklü olan bi server diye biliyorum. diğer ikisinde durum H:0.8 A:1 gibi bir orandaymış. Fakat asıl sorun bu değil. Bir kaç arkadaş olarak bu migrate işini yapmayı düşünüyoruz. Bu serverlarda oynayan, "gelin aga birlikte raid yaparız eğleniriz" diyen var mı önce onu sorayım. Yoksa hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bu gece düşünüyoruz migrate etmeyi de. Hala bir yorum gelmemiş pati ahalisinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Dunemaul'a gelmede,nereye gidersen git.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar