Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Takas]Torrentleech getir----HoN beta invite götür...

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

said:
herkese geldi la hon beta invite artislenme fazla

Nası herkeze geldi,aktif üye olanlara geldi diye biliyorum sadece,amac zaten beta invite arayanlarla takas yapmak,üye olan herif niye bidaha invite istesin.

Ramazan senin topigede yazmıstım,zamunda var ama bende kullanıyorum arada,ratiosuda 0.8 falam,bu arada ratio cok düşük olanlar da banlanabiliyor zamundada.Zamundayı ortak kullanmayı düşünürsen tl accountuna talibim
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

TL davetiyelere kapalı. arada bir açılıyor. ben askerdeyken silinmiş benmki :( arkadaşınkini kullanıorm.

bence TL den daha iyisi yok :p

TL artık leş gibi çünkü ration azcık bişey düşse hemen banlıyolar,kafan rahat kullanamıosun.ancak VIP alman lazım ki torrent sitesine de kimsenin para verceğini zannetmiyorum. zamunda,rarbg filan çok çok daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:

BiTcH_oFBaT said:

TL davetiyelere kapalı. arada bir açılıyor. ben askerdeyken silinmiş benmki :( arkadaşınkini kullanıorm.

bence TL den daha iyisi yok :p

TL artık leş gibi çünkü ration azcık bişey düşse hemen banlıyolar,kafan rahat kullanamıosun.ancak VIP alman lazım ki torrent sitesine de kimsenin para verceğini zannetmiyorum. zamunda,rarbg filan çok çok daha iyi.

bu hep böyleydi ki, yani 0.4 dün altına düştümü 1 hafta süre veriodu. hala da öyle diye biliorm. başlarda sıkıntı oluo ama zaman geçtikçe upload yapmıorm bile
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...