Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Gecen gün Hon dan beta invite geldi.. TL hesabıyla takas düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 torrentleach hesabim var neden insanlar bu kadar istiyo anlamiyorum hic kullanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 herkese geldi la hon beta invite artislenme fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 HONdan falan anlamam ama temiz Zamunda verirsen taptaze 0/0 TL var bende. Not: Gerçi bi arkadaş Zamunda veririm sana dedi, eğer o olmazsa dediğim gibi sana verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ofds ilk defa kullaniyorum tl yi torrentz den aldigim torrenti 30kb ortalama ile indiriken direk 350 yle cekmeye basladim ofds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 said: herkese geldi la hon beta invite artislenme fazla Nası herkeze geldi,aktif üye olanlara geldi diye biliyorum sadece,amac zaten beta invite arayanlarla takas yapmak,üye olan herif niye bidaha invite istesin. Ramazan senin topigede yazmıstım,zamunda var ama bende kullanıyorum arada,ratiosuda 0.8 falam,bu arada ratio cok düşük olanlar da banlanabiliyor zamundada.Zamundayı ortak kullanmayı düşünürsen tl accountuna talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yok yani herkese geldi millet beleşe dağıtıyor. 1 tanede değil 3 tane geldi. Bende şu an 6 tane var. Önemli birşey değil yani şu ara hon beta invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben torrent davetiyesi istedim diye internet bölümünden ban yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 TL davetiyelere kapalı. arada bir açılıyor. ben askerdeyken silinmiş benmki :( arkadaşınkini kullanıorm. bence TL den daha iyisi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ben&Jerry's said: torrentleach hesabim var neden insanlar bu kadar istiyo anlamiyorum hic kullanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: TL davetiyelere kapalı. arada bir açılıyor. ben askerdeyken silinmiş benmki :( arkadaşınkini kullanıorm. bence TL den daha iyisi yok :p TL artık leş gibi çünkü ration azcık bişey düşse hemen banlıyolar,kafan rahat kullanamıosun.ancak VIP alman lazım ki torrent sitesine de kimsenin para verceğini zannetmiyorum. zamunda,rarbg filan çok çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Hotdog said: Ben&Jerry's said: torrentleach hesabim var neden insanlar bu kadar istiyo anlamiyorum hic kullanmiyorum Hakkaten ya bende aldım o gün ama hiç bakmıyorum freshon.tv çoook daha iyi diziler falan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Anubisath said: BiTcH_oFBaT said: TL davetiyelere kapalı. arada bir açılıyor. ben askerdeyken silinmiş benmki :( arkadaşınkini kullanıorm. bence TL den daha iyisi yok :p TL artık leş gibi çünkü ration azcık bişey düşse hemen banlıyolar,kafan rahat kullanamıosun.ancak VIP alman lazım ki torrent sitesine de kimsenin para verceğini zannetmiyorum. zamunda,rarbg filan çok çok daha iyi. bu hep böyleydi ki, yani 0.4 dün altına düştümü 1 hafta süre veriodu. hala da öyle diye biliorm. başlarda sıkıntı oluo ama zaman geçtikçe upload yapmıorm bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ben&Jerry's said: torrentleach hesabim var neden insanlar bu kadar istiyo anlamiyorum hic kullanmiyorum sendeki torrentleachmiş, millet torrentleech arıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar