Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Az önce sürekli gidip gelen bağlantım, sonunda kesildi.O yüzden kablonet'i aradım. Abone adı cart curt. Sonunda 6. aydan borcunuz var dedi. Dedim nasıl olur, ödedim 6. ayı. Hayır siz altıncı ayda 5. ayı ödemişsiniz. Yo dedim 2 ay ödedim. O zaman 4. ayı ödemişsiniz. 6. ay boş dedi. Eyvallah, ödeyecez dedim. Kapattım. Gittim modeme reset attım. Görüldüğü üzere netteyim. Ne adamlar var.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 adamlar bağlantıyı bile adma gibi kesemiyor valla:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Nuhuhuh uhaha ahhahhah ahaha ohohohohohihhiiaiiaahaahah rhafhrghhh !!şa Off kendime geldim be.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yuhh yanii.. bu kadar da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ahah yuh daha neler :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 budur abi olay hep bizim aleyhimize olcak degil ya :) bastır alexi little tits aşkına[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hehehe. Hala online'ım görüldüğü üzere =).[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: DynamicK, 26 Temmuz 2004 18:30 tarihinde demiş ki: budur abi olay hep bizim aleyhimize olcak degil ya :) bastır alexi little tits aşkına Tit yok gençler! Lip var lip.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Alexide nasıl gaz :) sanki büyük bir direnişin önderi gibi "bağlantımı kesemessin lan bakın hala online'ım, yakalayamazsınız beni ahahah" diye :lol:[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ilginçiz ilginçsiniz ilginçler[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Şaşırılacak birşey yok merak etmelisin niye birde bağlantını hızlandırmadılar diye.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 tt keserse hic baglanamiyorsun ama kablonet falan keserse gidip geliyor falan.. yani bazen gider, gelir, gider.. Gidip gelmelerin sebebi de kablonet den kesmeleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar