Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Dün bu filmin vcd'sini alıp izledim gayet güzel tavsiye ederim. Yanlız Stephen King'in korku eserlerine benzemiyor biraz değişik ve korkunç değil. Konusu: Maine adasına şiddetli bir fırtınayla bilikte şeytani bir varlık geliyor. Bana istediğimi verin bende giderim diyor ve insanları öldürüyor. (spoiler değil,cd kutusunun arkasında yazıyor.)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Cd kutusunun arkasında yazıyor dedin ya aklıma geldi. Astronot'un karısı adlı bi film var.. Johny depp ve Charlize Theron'un oynadığı.. Cd kutusunun arkasında, son 3 dk'ya kadar beklediğin sorunun cevabını yazmışlardı. Filmin içine etmişti yani. Burda çıkaracağınız sonuç: Kutuların arkalarını okumayın. [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Gerçekten guzeldi fakat acaip ince noktalarına değinmişler uzatmışlarda uzatmışlar.Ama güzel film tavsiye ederim.Fakat "O" filmini seyretmeyin elinizi bile sürmeyin :) İyi seyirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Deluna, 25 Temmuz 2004 14:06 tarihinde demiş ki: Fakat "O" filmini seyretmeyin elinizi bile sürmeyin :) İyi A a? O neden?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Gece uyutmuyo ondan demiştir arkadaş :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben uyuyabilmiştim onu seyredip.. hatta bi keresinde portable dvd playerıma koydum seyrederek uyudum.. yani demek istediğim "o" filmi komik :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hadi lan ordan kimi kandırıyon sen... O filmi beraber izledik ama sen hiç konsantre bile olmadın hatta ikidebi içeri gidip bilgisayar falan oynadın seyretmedin ki olm sen tırsak :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 o film 2 vcdden oluşuyordu ya ilk vcd'de çok iğrenç yerde bitiyordu. zaten pekde sarmamıştı 2. vcdsini alipta izlemeye tenezzul etmedim.[signature][hline]Song of Year: Spider-Man, Spider-Man Her boyda ağ örer. Spider-Man, Spider-Man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bizim CD'ci 2sini birden verdi bana o yüzden ikisinide ard arda izledim zaten birini izlemenin bi anlamı yok ondan sarmamış olabilir. Asıl olaylar 2.de.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar