Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 müzik türü ve dans türü nedir acaba? http://www.youtube.com/watch?v=7HxWSEu-pF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 müziğin adı "el gitano del amor" mış bir tür latin müziği zaten belliydi de böyle daha çok müzik arıyom aslında tam türünü bilemedim bir türlü benzer müzik bulabilmek için bir de dans hala soru işareti olarak kafamda ne türdür diye pek hareketli bir latin dansı değil ama çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 salsa da yapsan, kolbasti da oynasan filmdeki gibi bir kiz arkada$in olmayacak. bu gercegi kabullenmeye hazir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben de salsa öğrensem o hatun benim olacak sanıyordum hayallerimi yıktın bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 eyvallah lafi mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar