Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 BabacumMostors said: "..ama vizelerimi kaldırdımda da kedi gibi bir hayvanım." -Tazmanya Canavarı ASGHDAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben gidiyorum başkent dar es salaam'a bu mayıs ayında. izlenimlerimi yazarım. (gerçekten gidiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 daylan said: bu yaz rusya ile vizeler kalkıcak çok üzücü bir haber türk kızları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 uyurgezer said: ben gidiyorum başkent dar es salaam'a bu mayıs ayında. izlenimlerimi yazarım. (gerçekten gidiyorum) gitmediğin garip bir ülke kaldı mı? ülke bulalım sana oraya da git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 zaytung said: Dışişleri Bakanlığı: "Vizeleri Kaldırdığımız Ülkelere Gitmiyoruz, Ayıp Oluyor" uehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Buyse said: uyurgezer said: ben gidiyorum başkent dar es salaam'a bu mayıs ayında. izlenimlerimi yazarım. (gerçekten gidiyorum) gitmediğin garip bir ülke kaldı mı? ülke bulalım sana oraya da git svaziland'da yaşayınca tatillerde geziyoruz yani :) şimdiye kadar 4 afrika ülkesine gittim. pahalı değil zaten seyahat etmek buralarda. yani oda servisine ihtiyaç duyan bi insan değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Buyse said: daylan said: bu yaz rusya ile vizeler kalkıcak çok üzücü bir haber türk kızları için dengelemek icin afrikadan ulke acmislar iste, herkes sevinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aquila said: Buyse said: daylan said: bu yaz rusya ile vizeler kalkıcak çok üzücü bir haber türk kızları için dengelemek icin afrikadan ulke acmislar iste, herkes sevinsin. 90/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dworgian said: hsahahad "STEAL" the flag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bende gidicem.millet parise gider fotoğraf çektirir çok klasikleşti,gidicem yamyamlarla fotoğraf çektiricem daha karizma (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bütün ilişkilerimiz tek taraflı. hep karşı taraf faydalanıyor hareketlerimizden anlaşmalarımızdan bize bir halt olmuyor. bir arada EUya gircez diye sadece gümrük vergilerini kaldırmıştık bizi genklemişlerdi (işlenmiş malın gümrük vergisi işlenmemiş maldan daha fazla oluyor bu durumda türkiyenin avrupa pazarındaki konumu bilgisiyle beraber kimin genklendiği ortaya çıkıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 http://farm3.static.flickr.com/2243/2227708245_45b1546fa3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar