Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben işgüzar kişilik rahan, 2 ay önce ailemin yanına giderkene istanbul'da ki evin elektriğini kapattım. ve içinde 2 domates 1 kaç pattes bullunan zavallı buzdolabım bu süre içerisinde hiç çalışmadı. ve şu anda buzdolabının içinde belki 10larca belki yüzlerce minik sinek var! şu anda buzdolabı çalışıyo bu iğrenç yaratıklar soğuktan ölür mü? gidip böcek ilacı alıp buzdolabının içine mı sıkıyım napıyım?? bir akıl fikir verin sinirlerim tavana vurdu :hrr: not:bu konu garbage değil, geyik hiç değil, çözümünü bilen pati yardım şeetsin :([signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 E suç sende[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 buzdolabının içini yıkamak işe yarayabilir mi?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ilk once sinekleri bezle al. Böcek ilacı sıkma sakın çünkü çok zehirli maddedir. sonra dolabın içinin heryerini cifle.[signature][hline]Yo soy la tierra de tus raíces: El talismán de tu piel lo dice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 suç mu değil mi bilmem ama evde değilken elektrikten yangındı ıvırdı zıvırdı bişilerin olmasın diye kapadım kapağı açar açmaz 5-10 tanesi dışarı uçuyo? evi bile basar bu hayvanoğulları?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 abi sineklerin olduğu şey hariç herşeyi çıkarıyosun .. sonra güzelce hortumluyosun.. iyice tazyikle çıkarabildiğini çıkar sonra güzelce bezle sil hatta cif mif tipi bişeyde kullan hijyenik olsun.. yada paran varsa temizleyecek birini tut daha fazla paran varsa yeni dolap al..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ilac kullanma bence. sonucta direk zehir nolur nolmaz ilerde yemeklerine flm etki eder. bi de sinekler dolabin icinde olucak olusu dirisinden daha irenc . walla once dolabi evden cikar sonra temizle bence bi de evine yerlesmesinler iice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bence yapabiliyosan dolabı balkona çıkar sonra aç kapağı çıkan çıksın sonra çokmayanlarıda sen çıkar zorla bide şöyle bol deterjanla yıkandın mı bişe kalmaz:)[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bahce hortumu fılan bulabılırsen mutfak bıraz ıslanır ama cıkar o domatesı bıde neyse onu sonra basla yıkamaya posur daposur dıye sonra bıde mufagın yerlerını sılceksın o bıraz yoruu olur tabı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hımmm iyi diyorsunuz da,önce bocek ilacı sıkıp sonra da deterjanla yıkasa yine de zehir kalır mı?ben pek anlamam da:)ama su bisüre balkonda bırakma fikri hoş gozukuyor..neyse sonuçlarını bize bildir[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bence aç buz dolabını çıksın hepsi dışarı sonra ilaçl etrafı en temizi sonra buzdolabını ciflersin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 cıkmazkı cogu kalır ıcerde[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Şu ufak elektrikli süpürgelerle almayı dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 efet bence de balkon fikri çok ii ama balkonla buzdolabı arasında tek başıma taşıyamayacağım kadar çok mesafe var. :( hortumla da olurda derdim sineklerin evi basmaması tam bi sayı veremiyorum ama eve dağılırlarsa çok uzun süre kurtulamam ben bunlardan. şu fikir nası, bunlar akşama kadar içerde kartopu oynasın kanatları uyuşsun sonra elektrik süpürgesiyle uçanı kaçanı çekeyim ?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Yav hiç mi arkadaşn yok gelsinler bi el atsınlar sende onlara yemek ısmarla :P[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sen elını ıcerı sokabılıysan max a getır soguma seyını bırak[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bence önemli olan bişey daha var o sinekler buzdolabının içine nasıl girmişler ? Kapağı da mı açık bıraktın?[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hayır abı o kendı kendıne yapar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 buzdolabının ampulunu o mor ışık hödösüyle değiştir.. ver ortama cızz bızz ı sinek minek kalmaz.. domatesleri bile yersin..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 buz dolabı ne marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 jacabonun dediği gibi max.a al dolabın değerini biraz içerde kalsınlar; sonra süpürgeyle temizler, bir güzel silersin... dolabı balkona çıkaracaksan bi ara; yardım etmek için mi hehh, resmini çekip showtv ye satarız deli var diye..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hmm bence süpürge dayıyabilirsin buzdolabına. Yenecek bişi varsa çıkar , geri kalanını süpürgeye çek , sora arkadaşların dediği gibi ciflersin tamamını çektikten sonra süpürgeye.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bunca zahmete ne gerek var ne ugraşacan okadar.. eskıyse at gitsin yenıysede sat gitsin :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 eger bunları yapmıyorsan kesin cozum av tufegiyle furrrrrrrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 1 - 2 günlük yemeği dışarıdan idare et hemen çık git bulursan pet shop gibi bişey ufak bi yılan al ya da yakınlarda lağım dere vb varsa kap 2 - 3 kurbağa. koy dolaba bak gör sinek kalıyo mu daha sonra temizliği daha kolay olur o kadar sineğe göre.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar