Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmdaak! Sinekler !!!

Rahan

Öne çıkan mesajlar

Ben işgüzar kişilik rahan, 2 ay önce ailemin yanına giderkene istanbul'da ki evin elektriğini kapattım. ve içinde 2 domates 1 kaç pattes bullunan zavallı buzdolabım bu süre içerisinde hiç çalışmadı.

ve şu anda buzdolabının içinde belki 10larca belki yüzlerce minik sinek var!

şu anda buzdolabı çalışıyo bu iğrenç yaratıklar soğuktan ölür mü?

gidip böcek ilacı alıp buzdolabının içine mı sıkıyım napıyım?? bir akıl fikir verin sinirlerim tavana vurdu :hrr:

not:bu konu garbage değil, geyik hiç değil, çözümünü bilen pati yardım şeetsin :([signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

suç mu değil mi bilmem ama evde değilken elektrikten yangındı ıvırdı zıvırdı bişilerin olmasın diye kapadım

kapağı açar açmaz 5-10 tanesi dışarı uçuyo? evi bile basar bu hayvanoğulları?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

abi sineklerin olduğu şey hariç herşeyi çıkarıyosun .. sonra güzelce hortumluyosun.. iyice tazyikle çıkarabildiğini çıkar sonra güzelce bezle sil hatta cif mif tipi bişeyde kullan hijyenik olsun.. yada paran varsa temizleyecek birini tut daha fazla paran varsa yeni dolap al..[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz
Sosyal ağlarda paylaş

bence aç buz dolabını çıksın hepsi dışarı sonra ilaçl etrafı en temizi sonra buzdolabını ciflersin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

efet bence de balkon fikri çok ii ama balkonla buzdolabı arasında tek başıma taşıyamayacağım kadar çok mesafe var. :(

hortumla da olurda derdim sineklerin evi basmaması tam bi sayı veremiyorum ama eve dağılırlarsa çok uzun süre kurtulamam ben bunlardan.

şu fikir nası, bunlar akşama kadar içerde kartopu oynasın kanatları uyuşsun sonra elektrik süpürgesiyle uçanı kaçanı çekeyim ?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Sosyal ağlarda paylaş

jacabonun dediği gibi max.a al dolabın değerini biraz içerde kalsınlar; sonra süpürgeyle temizler, bir güzel silersin... dolabı balkona çıkaracaksan bi ara; yardım etmek için mi hehh, resmini çekip showtv ye satarız deli var diye..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

1 - 2 günlük yemeği dışarıdan idare et
hemen çık git bulursan pet shop gibi bişey ufak bi yılan al ya da yakınlarda lağım dere vb varsa kap 2 - 3 kurbağa.
koy dolaba bak gör sinek kalıyo mu
daha sonra temizliği daha kolay olur o kadar sineğe göre.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...