Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Saeros said: guzelim oyunun adini lekeliyor boyle tipler gokcen degil tabi haberdeki itoluit oysa bak saerosa pcsi bozuluo sabırla beklio ailesinin pcsini düzeltmesi için , hiç sesini yükseltmio elini kaldırmıo, canımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 o diilde daha demin gankleniyordum o sırada dungeon geldi ölüyken. gittim dirildim ice block açtım. etrafımda gülerek bekliyorlardı. bir kaç saniye sonra azını yüzünü kırıcaz şeklinde. çat teleport to dungeon dedim. ice block bir den yok oldu. eminim çok şaşırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Yazının ilk paragrafını okuduğumda "amma kalın kafalı adammış" dedim, cidden de kalın kafalıymış. Yuh(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Silphatos said: nasıl bir silahmış ya o kurşunu kafatasından sekiyor ahah belkide nasıl bir kafaymış demek lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar