BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 lol diye gülme tepkisi veren adam.. evet o benim.. hem ben de aynen aysdığım gibi gülen isnalardanın ahahahAHAHAHAhahaha araba kullanırken trafikde delirdiğim bir anda başka şeritte boş yer görürsem de; AAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİ AAAAAAAA (AAAAA kısımları motor devriyle eşdeğer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 zaaa dan başka bişey kullananları kızılcık sopasıyla döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BabacumMostors said: araba kullanırken trafikde delirdiğim bir anda başka şeritte boş yer görürsem de; AAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİ AAAAAAAA (AAAAA kısımları motor devriyle eşdeğer) HAHAHHAHAHAHA OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BabacumMostors said: lol diye gülme tepkisi veren adam.. evet o benim.. hem ben de aynen aysdığım gibi gülen isnalardanın ahahahAHAHAHAhahaha araba kullanırken trafikde delirdiğim bir anda başka şeritte boş yer görürsem de; AAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİ AAAAAAAA (AAAAA kısımları motor devriyle eşdeğer) Epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 easudh iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 TheRiverBelow said: nihatı es geçmeyelim. nihat değil nihalmiş. o da hatunun adıymış. adam da aykutmuş. aykutu es geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar