BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 lol diye gülme tepkisi veren adam.. evet o benim.. hem ben de aynen aysdığım gibi gülen isnalardanın ahahahAHAHAHAhahaha araba kullanırken trafikde delirdiğim bir anda başka şeritte boş yer görürsem de; AAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİ AAAAAAAA (AAAAA kısımları motor devriyle eşdeğer)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 zaaa dan başka bişey kullananları kızılcık sopasıyla döverim
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BabacumMostors said: araba kullanırken trafikde delirdiğim bir anda başka şeritte boş yer görürsem de; AAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİ AAAAAAAA (AAAAA kısımları motor devriyle eşdeğer) HAHAHHAHAHAHA OF
Phae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BabacumMostors said: lol diye gülme tepkisi veren adam.. evet o benim.. hem ben de aynen aysdığım gibi gülen isnalardanın ahahahAHAHAHAhahaha araba kullanırken trafikde delirdiğim bir anda başka şeritte boş yer görürsem de; AAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİ AAAAAAAA (AAAAA kısımları motor devriyle eşdeğer) Epik.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 TheRiverBelow said: nihatı es geçmeyelim. nihat değil nihalmiş. o da hatunun adıymış. adam da aykutmuş. aykutu es geçmeyelim.
Öne çıkan mesajlar