valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 paticik nwn sitesinin hiçbir bölümüne girilmiyor tekrar yayınlasanız olmazmı çok ihtiyacım var türkçe bi nwn sitesine ..
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 geçen gün warcraft de öleydi[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yalnız hala açık değil bi kaç tane txt dosyası ya koyamazmısıız böyle duracağna çalışır halde dursa? :)
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 çok teşekkür ederim :) ahh çok sevindirik ooldum sağolun açıldı :D
bega Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 siteye bir baktım da sanki expansionlar çıktıktan sonra biraz geri kalmış gibi, gerekli update ler yapılcak mı?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
syh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Vakit bulduğumuzda - ki bu aralar mod açısından bir update olabilir - siteyi güncellemeyi düşünüyoruz. Lakin süresi tam belli diyil.
Öne çıkan mesajlar