Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Şöyle bildiginiz manzaralı balık ve rakısı güzel kavgasız gürültüsüz bir yer varmı?? Arkadaşlarla okul bitince istanbuldan giderken son bir yemek yeme planım var. balık rakı yapıyım istiyorum bildiginiz avrupa yakası ve fazla kazık olmayan yerler arıyorum.. yardımlar için saolun. ah be istanbul gibisi yok.. gelde bırak simdi:( bu kenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mavi Yeşil. Kıyı (Tavsiye etmem).[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Birde Sarıyer - Istinye sahil yolu istikametinde sağda çok güzel bir yer vardı. Adını unuttum. Fiyatıda uygundur. Kıyı çok pahalıdır. Mavi Yeşil'de pahalıdır, ama hakkını verir.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Benim bir ortaokul arkadaşımın babasınında balıkçıları vardı öyle 2 3 tane o civarlarda. Acaba o sen misin? Engincan? Hahah =P.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Valeron, 26 Temmuz 2004 18:43 tarihinde demiş ki: mavi yeşili ozledim . alexi onun adi değişmişti abi en son ? Bilemicem. Mavi Yeşildi en son =).[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Galata köprüsünü tavsiye ederim.(her ne kadar boğaz değilsede :) )[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Troil, 26 Temmuz 2004 18:42 tarihinde demiş ki: bizim restoranda Mercan Restoran :) Yenimahalle Cad. No:176 Sarıyer/İstanbul Tel 0212 242 06 52 boğaza karşı hertürlü rakı balık fantazisi için uygun nezih bi yer :) yaw manzarası nasıl? denıze yakınmı yoksa boyle denızle alakasız bıyermı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Istanbul'da raki balik + bogazda acik hava mekanlari icin Istanbul Life dergisinin temmuz sayisini al. iki tane ek var orda bu tur mekanlari tanitan.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Arkadaş Sana söyliyim en Kral yer Galata Köprusundeki Balikcilar . Denizin üstünde yiyorsun . Gece bir Manzara oluyor off :) 15-20 civari Balik Restorani var orda.Fiyatlar Cazip Gunduz Nargile- tavla Gece Raki- Balik[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el [Bu mesaj Masticore tarafından 26 Temmuz 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 valla ben kalender orduevinde yiyorum süper bi mekan boğazı tepeden görüyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar