Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ya şimdi nereye açıyım bilemedim, kişiselde daha önce buna benzer topicler çok görmüştüm, olmadı garbage'a attırıverin. Şimdi bu morgan freeman-jack nicholsonın oynadığı bucket list filmini biliyorsunuzdur, iyidir, güzel filmdir izlemediyseniz bir ara kesin izleyin hede hödö. Jack Nicholson hastanede yatarken yattığı yerden karşısındaki televizyonu izleyebilmek için kullandığı bir gözlük vardı böyle aynalı maynalı garip birşey. Sırtıstü yatarken hiç kafasını oynatmadan karşısındaki adamla konuşuyordu, penceriyi gayet rahat görüyordu falan. İşte o gözlükten bir şekilde bulabilirsem babamın son birkaç haftadır yaşadığı hayatı çok kolaylaştırıcağım, filmi izleyip bahsettiğim şeyi anlayan bilen varsa bir post atıversin. Teşkkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bende o kalpaktan arıyorum sovyet arması olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben de matriks'ten morpheus'un gozluklerini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 EK: http://www.activeforever.com/p-331-prism-glasses.aspx prizma gozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 budur, 3 saatte yanıt gelmiş, pati ftw! :D Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 çok eğlenceli bi gözlük lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar