ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://vimeo.com/6864289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 açılmıştı.beğenilip takdir edilmişti.dalga geçenler "açın kıçınızla dalga geçin !!11!" şeklinde aşağılanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 423 sayfasında ne var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konusu daha önce açılmış bir video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 tekrar gorunce irkildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aratmıştım lan halbuse "nurettin dilek" ve "şu nedir biri açıklasın ya ahahaha" keywordleriyle ama çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bunun adı "inanan adam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kaptagel ne ya ben mi yanlış anladım yarıldım beklenmedik bi anda. 2.22. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu ne len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 tr'de yapılmış en psychedelic belgesel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Adamin evine misafirlige gittigimi dusundum bir an. Caylar icilirken kiravatli genc pis pis siritmaya baslar. Ayni anda cayi icen adam elinden cay bardagini dusurur. Artik hareket edemiyordur. Kiravatli: " Evet artik deneyimizin ilk safhasina gecebiliriz" Eline bir kitap alip Paralize olmus adamin yanina oturur. Sayfalari hizla gecer ve sonunda 423. sayfada durur. Okuduklarini elindeki notla karsilastirir. Evet hersey hazirdi! Kiravatli, hareketsiz adami ayak bileklerinden tutarak suruklemeye baslar. Evden cikarlar ve bir tarladan gecerler. Kabaklar, aycicekleri,karpuz... " Bu mevsim de karpuz olamaz ki" diye dusunur paralize olan adam bir yandan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ucunbiri said: "şu nedir biri açıklasın ya ahahaha" keywordleriyle ama çıkmadı. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar