WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Simdi ben dusundumde bende kablonet war , ipde neredeyse sabit.O zaman ne duruyorum.IIS servisini aktif edeyim ve kendi web sitemi yapayimda ( basit bisi ) paticikteki arkadaslarla bisiler paylasayim.Kurdum iis servisini default htm yi ayarladim felan.Networkumde sorunsuz sayfalari geziyotum , hatta ftp servisiminde normal calistigini gordum. Simdi sorunum su :Bende kablonun usb ile bagli oldugu makina dier makina .IIS i aktif edip web sayfalarini yaptigim makina workgrouptaki dier makina ve ip si dogal olarak internal.Disaridan gelecek birisi nasil gorebilir benim yayinlşayacagim web sitesini ? Ornekle acıklarsam eger benim networkumde 2 makina var diyelim.1.si : 192.168.01 ( ki bu direk internet cikisina sahip olan ve internet cikisi paylasimda olan makina) 2.si ise 192.168.0.100 ( ki buda icerdeki makina internete dier makinadaki paylastirilmis internet baglantisi ile ulasmakta) 2 nolu makinadaki iis e disaridan insanlar ftp veya web'e nasil ulasabilir ?[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 benim bildigim bunu netin ilk geldigi pc ye kurman gerekiyor.2. makinaya ip verip yönlendiremiyosun...tabi daha iyi bilen arkadaslar ne der bilemem[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar